15 oktober ZwembadBranche Dag

Lotec

Wij geven water vorm

Als Lotec creëren wij ‘state of the art’ zwembaden en (water)technische installaties. Iets wat we al sinds 1843 doen en waarmee we in de benelux zijn uitgegroeid tot marktleider. Maar ons speelveld is groter. We zijn een specialist als het om een water gaat, wat naast zwembaden betekent dat we middels innovatieve technieken water in beweging brengen. En houden. Waarmee de kwaliteit van het water gewaarborgd is, opdrachtgevers ontzorgd worden en gebruikers gegarandeerd genieten.

Lotec is dé specialist op het gebied van zwembadtechniek en gebruikt al jaren de meest efficiënte en effectieve filtertechnieken. Voor het schoonste water met de laagste investeringen en exploitatiekosten. Lotec heeft een eigen productontwikkeling waar spraakmakende attracties en producten zijn ontwikkeld. Zo zijn er al vele projecten voorzien van golfslagmachines (wereldwijd) en wildwaterbanen. Producten welke wij in eigen huis hebben ontwikkeld zijn onder andere zwembadspecifieke roosters en bicarbonaatdoseerunits. Maar zo ook is de valbreekinstallatie voor schoonspringen in zwembad de Tongelreep een eigen ontwikkeling.

We zijn weliswaar uitgegroeid tot een Europese speler van formaat, maar in alles blijven we een familiebedrijf. Wat betekent dat we onze historie koesteren en onze toekomst borgen door met beide benen stevig op de grond te blijven staan. Down to earth zoals dat mooi heet. Water is wat ons drijft en techniek is waar we ons bezig houden. We bewegen met onze tijd mee, wat betekent dat onze technische installaties en oplossingen steeds slimmer en intelligenter worden. Futureproof, maar ook waterproof. Waarbij de digitalisering en daaruit voortvloeiende data leiden tot vernieuwende duurzame inzichten.

Waar ons verhaal begon in 1843 in Eindhoven als een klein traditioneel loodgietersbedrijf, hebben we nu drie vestigingen verdeeld over twee landen. We beschikken over een ervaren team met 65 vakspecialisten, verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Heverlee (België) en Twello.

Contactgegevens

Adres

Bovenzijde 12, 5626 EB Eindhoven

GPS

51.4867879784, 5.4262804985

Reactieformulier