Menerga Klimaattechnologie

Menerga ontwikkelt en produceert sinds 1980 innovatieve lucht- en klimatiseringssystemen voor uiteenlopende toepassingsgebieden. Onze filosofie om een optimaal klimaat te creëren door ‘Minimal ENERGy Application’ brengen wij dagelijks in praktijk. Een doelstelling die wij al sinds de oprichting van ons bedrijf, meer dan 30 jaar geleden, nastreven. Wij zijn er trots op om als één van de eerste ondernemingen uit de branche reeds vanaf onze oprichting uitsluitend ingezet te hebben op energie-efficiëntie!

De Thermocond 39 luchtbehandeling systemen met geïntegreerde warmtepomp realiseren een ongekende energiebesparing waardoor de energiekosten voor ventilatie en verwarming van de badhallen met ca. 50% verlaagd worden ten opzichte van traditionele installaties. Sinds begin dit jaar kan de Thermocond 39 voor zeer lage naverwarmingstemperaturen 40/30 C. geconfigureerd worden waarbij inblaastemperaturen van rond 50 C. gehaald worden. Dus zeer geschikt voor bestaande zwembaden die gasloos moeten worden.

Naast de klimaatsystemen beschikt Menerga over een innovatieve techniek om alle warmte terug te winnen uit afvalwater van gechloreerd spoel- en douchewater. Met de huidige energieprijzen verdient u de investering op korte termijn terug. Besparingen welke bij u mogelijk zijn rekenen we u graag voor.

Contactgegevens

Adres

Veerpolder 31, 2361 KX Warmond

GPS

52.1899475, 4.5027293

Reactieformulier