11 oktober - ZwembadBranche Dag

SEM Waterbehandeling

Uw zwemwaterspecialist

SEM Waterbehandeling BV is opgericht in 1992 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van waterbehandeling voor zwembaden, drink- en proceswater. Wij brengen praktische oplossingen aan voor de handhaving van een perfecte waterkwaliteit conform de reguliere wetgevingen. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig advies. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor professionele waterbehandelingsapparatuur voor het meten van de parameters pH, vrij beschikbaar chloor en peroxide. Wij ontwikkelen en fabriceren in eigen huis meet- en regelsystemen, handmeters, slangenpompen en flowmeters.

Binnen de productlijn van SEM Waterbehandeling is SPI een bekende naam. SPI staat voor Special Precision Instrument. Met het draagbare handtoestel SPI D141 is het eenvoudig om de juiste waterkwaliteit in het veld vast te stellen. Het automatisch inline toestel SPI C /P 170 bewaakt de waterkwaliteit continue en stuurt zo nodig de dosering van chemicaliën bij.

Wij werken samen met vakkundige installateurs en zwembadbouwers voor een totaaloplossing op maat. Onze specialisten staan voor u klaar!

Contactgegevens

Adres

De Run 4420, 5503 LR Veldhoven

GPS

51.4093922059, 5.42242884636

Reactieformulier