SEM Waterbehandeling

Uw zwemwaterspecialist

SEM Waterbehandeling is ruim 30 jaar actief en uitgegroeid tot specialist op het gebied van waterbehandeling voor zwembaden, drink- en proceswater in de professionele markt.

Onze fotometrische apparatuur is de laatste jaren verder doorontwikkeld tot een uniek regelsysteem voor de waterbehandeling van zwembaden, drinkwater en proceswater. De meting wordt gedaan met behulp van een reagens vloeistof en een lichtstraal. Dit is gelijkwaardig met de (dagelijkse) handmeting. De volgende parameters kunnen gemeten worden: vrij beschikbaar chloor, peroxide en pH (met een glaselektrode), flow (met een flowsensor).

Naast de fotometrische sturing heeft SEM Waterbehandeling ook de amperometrische SPI in het productengamma (meting met koper-platina elektrode). De volgende parameters kunnen gemeten worden: vrij beschikbaar chloor, pH (met een glaselektrode) en flow (met een flowsensor).

Verder ontwikkelen en fabriceren wij handmeters voor de dagelijkse handmeting van zwembadwater. Daarnaast worden ook slangenpompen in eigen huis ontwikkeld en gebouwd voor het doseren van chemicaliën in zwembadwater. Verder bouwt SEM Waterbehandeling flowmeters en breaktanks.

Wij werken samen met vakkundige installateurs en zwembadbouwers voor een totaaloplossing op maat. Onze specialisten staan voor u klaar! Wij verzorgen praktische oplossingen voor een perfecte waterkwaliteit conform de huidige wetgevingen in Nederland en België. Zelfs de nieuwe omgevingswet, die voor Nederland er aan komt, is voor ons niet vreemd.

Contactgegevens

Adres

De Run 4420, 5503 LR Veldhoven

GPS

51.4093922059, 5.42242884636

Reactieformulier