15 oktober ZwembadBranche Dag

Pomaz

Helder in het delen van kennis en het beste assortiment

Pomaz is kennis- en productleverancier voor zwembaden en spa’s in de Benelux. Dat doen we met passie en plezier. Al ruim 40 jaar. Van alles wat we verkopen willen we zo veel mogelijk weten, dat zit in onze aard. Zo kunnen wij de zwembadbouwer en zwembadexploitant optimaal ondersteunen en adviseren. Zo kunnen we samen meer uit de markt halen.

Pomaz is een hecht en stabiel team, met specialisten op product- of productgroep, echte ‘vakidioten’. Want wij houden van zwembaden. Wij houden van het vak, want dat is het, zwembaden bouwen is een vak. Misschien staan we daarom zo graag dicht bij onze klant. Iets wat je lief hebt is namelijk leuker om te delen. Omdat wij nieuwsgierig zijn vinden wij het een uitdaging om samen met de klant op een plezierige en vakkundige manier van toegevoegde waarde te zijn in de zwembranche. Door het delen van kennis en inzichten zijn wij in staat om op een innovatieve manier voortdurend antwoord te kunnen geven op de vraag vanuit de eindgebruiker.

Sinds 2019 is Pomaz onderdeel van het Belgisch familiebedrijf Pollet Pool Group. PPG is een internationaal bedrijf dat bestaat uit 10 distributiebedrijven en 2 fabrikanten. In de publieke sector richten wij ons voornamelijk op filtertechniek (AFM), waterbehandeling, verlichting (EVA Optic) en reiniging (Dolphin bodemzuigers).

Contactgegevens

Adres

Spaarpot 5, 5667 KV Geldrop

GPS

51.4373768061, 5.56255817413

Reactieformulier