Op zoek naar die ene leverancier?

Van der Giesen Architecten

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en integreren van zwembaden en water- attracties heeft Architecten- en Ingenieursbureau van der Giesen alle denkbare expertise in huis. Voor zowel nieuwbouw als renovatie en ver- duurzaming van bestaande projecten.

In die 25 jaar is het bureau binnen die expertise ook altijd bezig geweest met innovatie en vernieuwing. Op dit moment ligt die uitdaging vooral op het gebied van energie- en waterverbruik. Dit is echter niets nieuws, duurzaamheid is bij ons altijd al vanzelfsprekend geweest. Het hoeft echter niet te betekenen dat een duurzaam zwembad een project is van compromissen of weinig beleving. Onder andere het in 2022 opgeleverde zwembad in de nieuwe centrumvoorziening van Beekse Bergen is daarvan een goed voorbeeld.

De optimale integratie van bouw en installaties zorgen dat ook dit project zonder moeite voldoet aan de standaard van Bijna Energie Neutraal Gebouw / BENG.

U bent bij ons van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek, hoe wij ook uw zwembad met of zonder andere voorzieningen klaar kunnen maken voor nú en de toekomst.

Contactgegevens

Adres

Spoordreef 2, 4765SP Zevenbergschen Hoek

GPS

51.68206, 4.6671944

Reactieformulier