Hellebrekers

Techniek voor zorgeloos genieten van water

De zwembranche is volop in beweging. Veranderende wetgeving, multifunctioneel gebruik van zwemwater, focus op duurzaamheid en comfort… Dit zijn enkele van de ontwikkelingen die ook de technische inrichting van zwembaden treffen. Met onze kennis en kunde op het gebied van waterbehandeling, HVAC en elektra realiseren wij state-of-the-art installaties waarmee het zwembad klaar is voor de toekomst. Behalve installaties voor traditionele waterbehandeling realiseert Hellebrekers ook hypermoderne installaties voor alternatieve zwemwaterbehandeling. Daarnaast dragen wij met onze waterbehandelingstechniek bij aan de duurzaamheid en aantrekkelijkheid van zwembaden. We ondersteunen klanten bij alle onderdelen van zwemwaterbehandeling.

Zwembadinstallaties worden niet alleen steeds milieuvriendelijker maar ook steeds energiezuiniger. Hellebrekers is ijzersterk in alternatieve verwarmingstechnieken, waar onder andere water- en gasbesparing en waterhergebruik sleutelbegrippen zijn. Enerzijds produceren we met onze technieken duurzame energie; anderzijds halen we warmte terug uit reeds verbruikte energie. Zwembaden kunnen veel winst behalen door meer efficiëntie in energiegebruik. Hiervoor moeten installatietechnische processen in het bad optimaal verlopen. Hellebrekers heeft een model ontwikkeld op basis waarvan wordt bepaald welke techniek nodig is om de gewenste energieprestatie van een zwembad te leveren.

Naast ontwerp en realisatie biedt Hellebrekers diensten aan op het gebied van service en beheer van technische installaties. Vanuit verschillende locaties in Nederland bewaken we de technische conditie en duurzaamheid van installaties; ook zorgen we ervoor dat de installaties blijven voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Dit kan in verschillende interessante contractvormen.

Contactgegevens

Adres

Wieling 4, 8072 TE Nunspeet

GPS

52.3909914, 5.812408

Reactieformulier