15 oktober ZwembadBranche Dag

Van Dorp Zwembadtechniek

De drijvende kracht achter duurzame zwembaden

Alle gemeentebaden en recreatiebaden in Nederland staan de komende jaren voor dezelfde, grote en onvermijdelijke uitdaging: de energietransitie. Die transitie is noodzakelijk. Aan de ene kant om te kunnen voldoen aan de duurzaamheidseisen die de overheid stelt. En aan de andere kant om kosten te besparen door het terugdringen van de energievraag.

In beide gevallen heeft u een partij nodig die alle zwembadtechnieken optimaal beheerst voor toekomstbestendige oplossingen. Van Dorp Zwembadtechniek heeft ruime ervaring én expertise op dat gebied. Van meerjarenonderhoud van bestaande installaties tot het ontwerpen en realiseren van volledig duurzame zwembadconcepten, wij zijn de ervaren partner die u met raad en daad bijstaat.

Alle techniek in uw zwembad duurzaam geregeld
De uitdaging bij verduurzamingsprojecten is dat er vaak veel verschillende technieken samenkomen. Vanwege ons integrale dienstenaanbod is dat geen probleem. Onze specialisten zijn thuis op het vlak van klimaatbeheersing, elektrotechniek, waterbehandeling en energiemanagement.

Een goed voorbeeld van deze integrale aanpak is de nieuwbouw van het gasloze Biljoenbad in Velp. Hier installeerden wij warmtepompen, zonnepanelen en een slim ventilatiesysteem voor lage energiekosten. Daarnaast realiseerden we alle elektrotechniek, inbraak- en brandbeveiligingsinstallaties en de modernste waterbehandelingssystemen. Het Biljoenbad is hierdoor volledig klaar voor de toekomst.

Meer informatie
Wilt u ook een toekomstbestendig zwembad? Of heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren totaalinstallateur die u kan helpen met de nieuwbouw, renovatie of het onderhoud van uw zwembad? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of klik op de link en bezoek onze website.

Contactgegevens

Adres

Staarten 8, 5281 PL Boxtel

GPS

51.5790947, 5.3078111

Reactieformulier