15 oktober ZwembadBranche Dag

RB Instrument

Professionele meet-, regel- en doseertechniek

Roozeboom & Van den Bos Instrument (RB Instrument) is sinds 1996 gespecialiseerd in het leveren van meet-, regel- en doseertechniek voor professionele zwembaden. In de breedste zin van het woord. Onze producten blinken uit in een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij continu naar de beste oplossing tegen de laagste investeringskosten en daarnaast de laagste bedrijfskosten op de lange duur.

Met onze PoolPac II digital kunnen wij vrij- en totaalchloor, pH- en redox waarde, temperatuur en troebelheid meten en regelen. Tot maximaal acht sensoren op één PoolPac II digital. Communicatie middels Modbus RS485 RTU of TCP/IP is vanzelfsprekend optioneel mogelijk.
Wij hebben een breed scala aan doseerpompen, magneetmembraan doseerpompen, motor aangedreven membraan doseerpompen en slangenpompen. Daarnaast leveren wij alle denkbare doseeraccessoires, flowsensoren, magnetisch inductief en peddlewheel, Palintest comparator en fotometer inclusief alle denkbare reagentia hiervoor.

Tevens importeren wij exclusief vanuit Zwitserland onderhoudsarme zoutelektrolyse installaties van Swiss D&W Tech AG geschikt voor één of meerdere baden, zowel binnen- als buitenbaden. Daarnaast beschikken wij vanzelfsprekend over een eigen professionele servicedienst.

Contactgegevens

Adres

Oostergracht 17-12, 3763 LX Soest

GPS

52.1776490314, 5.26900649071

Reactieformulier