15 oktober ZwembadBranche Dag

Q-lite

Jouw boodschap laten opvallen? Dat doe je met onze digitale displayoplossingen. Met meer dan 35 jaar expertise als Europese fabrikant van toonaangevende totaaloplossingen in digitale communicatie creëren we voor onze klanten elke dag de slimste vorm van aandacht.

Q-lite is de grootste full service organisatie voor digitale displayoplossingen en hun bijhorende software. Bij ons kun je vertrouwen op een totaalproject zonder zorgen, want hier vind je alles onder één dak: van ontwikkeling en productie tot projectmanagement en onderhoud van jouw beeldschermoplossing. Wij zijn professionals die jou alleen het beste willen bieden: oplossingen op maat, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

In elk zwembad is een scorebord- en tijdregistratiesysteem een onmisbaar onderdeel. Ons scorebordsysteem biedt alle gewenste mogelijkheden en functionaliteiten voor onder meer waterpolo, wedstrijdzwemmen en schoonspringen. Het systeem voldoet aan alle eisen van de KNZB en de FINA. Uniek is dat je met het bedienpaneel meerdere schermen kunt aansturen. Naast de LED-schermen in het zwembad kun je dus ook de schermen bij de ingang, de receptie of in de kantine beheren en aansturen.

Contactgegevens

Adres

Nieuwland Parc 8, 2952 DA Alblasserdam

GPS

51.8447275, 4.6766537