15 oktober ZwembadBranche Dag

NBZ

De grootste praktijkopleider in de zwembranche

Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs (NBZ) is de grootste praktijkopleider voor iedereen die het in zwembad werkt of wil gaan werken. Onze praktijkgerichte basisopleidingen bieden een gedegen basis en branche-erkend certificaat voor degenen die (nog) geen baan hebben in deze mooie branche en van hun hobby hun beroep willen maken of voor instructeurs die zich verder willen verdiepen in een specifieke doelgroep. Daarnaast verzorgen wij aanvullende trainingen (op maat) voor degenen die al in het zwembad werken en zo hun kennis en vaardigheden up to date willen houden. Jaarlijks ronden ruim 400 deelnemers een basisopleiding af binnen ons reguliere aanbod. Daarnaast volgen jaarlijks nog eens ruim 400 kandidaten die al in de zwembaden werkzaam zijn, via hun werkgever, een basis of update training op het gebied van o.a. instructie en veiligheid.

NBZ verzorgt al sinds 1998 opleidingen voor de zwembranche. We werken voortdurend aan de kwaliteit van onze opleidingen en gaan mee met de tijd. Naast opleidingen op locatie met veel contacturen maken we nu ook gebruik van andere efficiënte en flexibele leeromgevingen. Dus online daar waar mogelijk of een combinatie van online en op locatie (blended) opleiden. Maar bij alles staat de praktijk centraal met een motiverende en praktische aanpak voor het behalen van een erkend branche certificaat. Zo zijn we al bijna 25 jaar leidend in de zwembadbranche.

Onze branche-erkende opleidingen voldoen aan de hoge standaard die de branche stelt plus extra standaarden die we zelf stellen.

Contactgegevens

Adres

De Scheper 312, 5688 HP Oirschot

GPS

51.4959531057, 5.30047416687

Reactieformulier