Sijtsma Noord

Sijtsma Noord is gespecialiseerd en gecertificeerd in het compleet renoveren van zwembaden en coaten van oppervlakten waarbij veiligheid (anti-slip) en hygiëne een grote rol spelen. Volgens de wet WHVBZ (Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden) en het besluit Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden, waarin maatregelen zijn vastgelegd rondom de slipweerstand en opbouw van bacteriën in en om zwembaden, douche- en kleedruimtes.

Veiligheid en hygiëne spelen een grote rol. De oppervlakteafwerking moet dan ook aan strenge wet- en regelgeving voldoen om deze vereisten blijvend te kunnen garanderen. Sijtsma Noord werkt uitsluitend met speciaal ontwikkelde coating systemen die aan alle eisen voldoen. Hierdoor kunnen wij een uitmuntende kwaliteit en hoogwaardige en duurzame afwerking waarborgen.

Naast de oppervlakte afwerking dragen wij ook zorg voor de renovatie van zwembaden. Sijtsma Noord voert alle herstellende en beschermde bewerkingen uit aan beton en polyester. Met de afdichtingssystemen maakt Sijtsma Noord bufferkelders, goten en zwembaden waterdicht en worden eventuele (verdere) schades voorkomen. De gecertificeerde systemen brengen duurzame, veilige en hygiëne verhogende oplossingen en onderhoudsgemak. Ook coaten wij niet-resistente RVS-onderdelen op risicovolle plaatsen in zwembaden met een coatingsysteem welke niet onderhevig is aan chloor en direct hecht op RVS. Het coaten van deze RVS-onderdelen kan verwijdering (opgedragen door overheid) van RVS, wat onderhevig is aan chloor, mogelijk voorkomen.

Contactgegevens

Adres

Ljouwertertrekwei 30, 9035 ED Dronrijp

GPS

53.190665419, 5.6468975544

Reactieformulier