Op zoek naar die ene leverancier?

HeatCover

We save water

De recente jaren laten een groeiende uitdaging voor zwembadeigenaren zien: niet alleen energie besparen, maar ook water besparen is van cruciaal belang om op een duurzame manier te kunnen genieten van zwembaden. Voor de operationele kosten van openbare zwembaden is de uitdaging nóg groter door de recente stijging van energieprijzen.

HeatCover is een totaaloplossing voor de toepassing van vloeibare zwembadafdekking. HeatCover remt de waterverdamping tot wel 50%. Daarmee besparen zwembadeigenaren op het verlies van energie én water. HeatCover is 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor zwemmers.

HeatCover drijft als een onzichtbare laag van moleculen op het wateroppervlakte en kan door een hogere verbrandingsgraad de verdamping van water sterk afremmen. Het vloeibare product wordt middels normale doseerpompen aangesloten op de filtratiesystemen in zwembaden en iedere 24 uur met de juiste hoeveelheid (circa 1,4 ml per vierkante meter) gedoseerd. Voor overloopzwembaden is er een passende technische oplossing om het product uit de buffertank te recupereren en terug in het zwembad te pompen.

Contactgegevens

Adres

Nieuwstraat 115A, 9190 Stekene

GPS

51.2060291, 4.05535083747

Telefoon

Reactieformulier