15 oktober ZwembadBranche Dag

Hanna Instruments

Sinds de oprichting in 1978 is Hanna Instruments internationaal uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van meet- en regelapparatuur voor waterkwaliteitsanalyses. Wereldwijd heeft Hanna Instruments meer dan 60 lokale verkoop- en servicekantoren en vier eigen productievestigingen in Europa en Amerika.

De kwaliteit die wij u garanderen wordt gewaarborgd via ons ISO 9001-systeem. Omdat kwaliteit, hygiëne en veiligheid een steeds belangrijker rol spelen in de zwembadsector, stemt Hanna Instruments de apparatuur volledig af op de huidige wetgeving en op de meest actuele eisen op dit gebied.

In de Benelux is Hanna Instruments sinds 1987 de vertrouwde en deskundige partner van de betere zwembadinstallateur. Hanna Instruments is één van de weinige fabrikanten van meet- en doseerapparatuur die in Nederland fysiek aanwezig zijn en waar installateurs rechtstreeks bij terecht kunnen. Het is ons doel om elke klant van eenvoudig, direct technisch advies te voorzien voor operationele en toegepaste specifieke assistentie.

Regelmatig worden er cursussen en workshops georganiseerd om de kennis van de installateurs op peil te houden. Het analyseren van de waterkwaliteit in zwembaden en spa’s en de installatie en het onderhoud van automatische meet- en doseersystemen zoals de Security Pool Plus staan hierin centraal. De specialisten van Hanna Instruments brengen ook regelmatig een persoonlijk bezoek aan de zwembadbouwers om op deze manier kennis en informatie over te dragen.

Contactgegevens

Adres

Betuwehaven 6, 3433 PV Nieuwegein

GPS

52.0195941, 5.1003945

Telefoon

Reactieformulier