Wij jij jouw bedrijf nog bekender maken in de zwembranche?

Wij kunnen helpen!

ZwembadBranche is een uniek platform waar professionals in de zwembranche elke werkdag worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Magazine

ZwembadBranche verschijnt vijf keer per jaar en wordt gratis thuisbezorgd bij 3.850+ abonnees. In ons magazine staan professionals centraal die werkzaam zijn in de zwembranche. Denk hierbij naast het management van een zwembad of zwemschool ook aan zweminstructeurs en zwembadtechnici. ZwembadBranche is het enige vakblad in Nederland dat een HOI keurmerk heeft.

Online

Print en online gaan tegenwoordig hand in hand. Met onze website houden wij de zwembranche op de hoogte van actualiteiten en ontwikkelingen en inspireren wij hen met nieuwe trends en interessante inzichten. Elke werkdag een item op de website, wekelijks een nieuwsbrief en regelmatig interactie via de socials. Hiermee blijft de branche op elk gewenst moment op de hoogte.

Live

Naast het magazine en een online platform organiseren wij jaarlijks een congres en een vakbeurs waarbij ‘elkaar ontmoeten’ centraal staat. Het zijn evenementen waar professionals en leveranciers uit de branche in groten getale bijeenkomen om bij te praten, kennis met elkaar te maken en kennis te delen.

Vraag direct onze mediakit aan

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij met ZwembadBranche kunnen bieden? Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend onze mediakit toegezonden te krijgen. Je kunt ook direct contact opnemen met Raymond Leever op nummer 06-42141566 of via raymond@lmcg.nl