NoviNato

Dankzij de nieuwe Elektro Chemische Desinfectie (ECD®) technologie kan je het chloraatgehalte in je zwembad eenvoudig verlagen zonder grote ingrepen of kosten.

In de periode 2012-2022 werden verschillende studies uitgevoerd in pilootprojecten in Vlaanderen om de toepassing van het ECD®-mechanisme in de praktijk te evalueren ten aanzien van efficiëntie en betrouwbaarheid op langere termijn. De techniek werd door het Vlaams Gezondheidsagentschap goedgekeurd voor gebruik in alle openbare en commerciële baden. Verschillende complexen werden reeds gerenoveerd en alle nieuwe zwembaden in Vlaanderen worden hiermee uitgerust.

Met ECD® wordt 50 tot 80% van de desinfectie die klassiek plaatsvindt via chloor, vervangen door elektrische desinfectie. Omdat er minder chloor nodig is, daalt ook het chloraatgehalte. Rekening houdend met de wettelijke ondergrens van 0,50 ppm vrij beschikbaar chloor, is deze technologie ook in Nederland toepasbaar. Het systeem is beschikbaar in verschillende plug & play modellen.

Contactgegevens

Adres

Beeldhouwkunstlaan 8, BE 1700 Dilbeek

GPS

50.8422426, 4.27966557211

Reactieformulier