15 oktober ZwembadBranche Dag

SERA Busines Design

Overzie alles wat er in jouw zwembad gebeurt

Ruim 30 jaar geleden begonnen wij als softwarebedrijf, maar anno nu zijn we veel meer dan dat. Inmiddels is SERA een fullservice bureau voor software, marketing én design. We zijn de afgelopen periode dan ook flink gegroeid. En die groei willen we vasthouden. Daarom investeren we volop in mensen, creativiteit, kennis en nieuwe technologie. Niet voor niets hebben we al diverse lokale, landelijke en internationale prijzen gewonnen op het gebied van bedrijfsvoering, vakkennis en innovatie.

Kenmerkend voor SERA is onze doortastendheid. Half werk is niet aan ons besteed. Snel schakelen, doorpakken en knopen doorhakken zit in ons DNA. Doordat we zeggen waar het op staat, weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Met deze aanpak hebben we inmiddels meer dan 100 bedrijven geholpen. Hierbij zijn we niet bang om tegen de stroom in te gaan. De focus ligt bij ons namelijk niet op wat jij wil, maar op wat jouw bedrijf nodig heeft. We denken hierin echt met je mee. En geen ambitie is ons hierin te groot.

Met Dataduiker komen alle systemen samen in één gebruiksvriendelijk pakket. Zo stroomlijn jij alle processen binnen jouw sportbedrijf of zwembad en transformeer je tot een efficiënte organisatie. Daarmee houd je eindelijk tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Contactgegevens

Adres

Raadhuisstraat 211, 2406 AC Alphen aan den Rijn

GPS

52.1266166, 4.6631941

Reactieformulier