De zwembadrobot opnieuw uitgevonden

De Hexagone PEPS robot bodemzuiger is vanaf september 2020 verkrijgbaar in twee uitvoeringen en daarmee geschikt voor vrijwel elke accommodatie. De PEPS onderscheidt zich door zijn sterke pomp van 37 m³/uur, zijn lichte gewicht vanaf 14 kg (ideaal voor baden met opstaande rand), zijn borstelfunctie en de directe aandrijving van motoren naar de wielen (geen rupsbanden nodig, scheelt onderhoud). De PEPS werkt al vanaf 15 cm waterdiepte en kunt u daarom ook in ondiepe bassins gebruiken. De bediening is eenvoudig door het touchscreen en het feit dat de robot ‘spreekt’. Hij bevestigt uw keuzes en biedt eenvoudig onderhoudsadvies. De Hexagone PEPS robot bodemzuiger is verkrijgbaar vanaf € 3.995,00. Maak vrijblijvend kennis met ons PEPS assortiment en vraag een demo aan!

Optimale service en garantie
Hexagone staat voor zorgeloos gebruik. Onze garantie is all-inclusive gedurende 2 jaar, dus geen onverwachte kosten in deze periode. Daarnaast bieden we u service op locatie binnen 48 uur. Dus u zit nooit zonder bodemzuiger. Zelfs als we onverhoopt de reparatie niet zouden kunnen voltooien, krijgt u van ons gratis een vervangende machine.

Over Hexagone
Hexagone bestaat 32 jaar en is marktleider in automatische bodemzuigers bij de openbare zwembaden in Europa en heeft het meest uitgebreide assortiment op dit gebied. Met de beste prijs/kwaliteit verhouding en de beste service zijn we uw trouwe partner voor jarenlang probleemloos schoonmaken.