JB Inflatables – Zwembadspelen

Wij leveren unieke waterattracties in geheel Europa. Bij de productie van al onze producten staan kwaliteit, veiligheid en animatie centraal. Ons assortiment wordt elk jaar uitgebreid en waar mogelijk verbeterd. Bovendien zijn alle producten uit voorraad leverbaar.

Ben je op zoek naar een specifiek model? Zwembadspelen ontwerpt, maakt en levert op maat! Ons eigen team van designers maken geheel vrijblijvend een gratis computerdesign.

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze producten. Al onze waterspelen zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN 15649:2009 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Je ontvangt daarom bij elke waterattractie een erkend keuringscertificaat, logboek en een gebruikershandleiding. Dit certificaat is onbeperkt geldig zowel in Nederland als in België. Iedere attractie wordt uitvoerig getest en gecontroleerd.

Tijdens de ontwikkeling van de waterattracties is naast kwaliteit de hygiëne één van de belangrijkste onderdelen geweest bij de materiaalkeuze. Het pvc-doek waar een attractie van is gemaakt is zorgvuldig uitgekozen. Het doek is extra glad en voorzien van een coating waardoor vuil niet blijft hechten en dit eenvoudig is schoon te maken.

Contactgegevens

Adres

Ampère 10, 7942 DD Meppel

GPS

52.701518, 6.1708375