Garandeer uw bezoekers een veilig en comfortabel zwembadbezoek

In deze tijden is het noodzakelijk creatief na te denken over de maatregelen die u kan toepassen om social distancing te garanderen, en om contactloze handelingen zoveel mogelijk toe te laten. GANTNER biedt verschillende mogelijkheden aan om het uw bezoekers zo comfortabel mogelijk te maken.

  • Online reserveren van een tijdslot: Onze software laat toe om te werken met reserveringen, met een vooraf gedefinieerde bezoekerslimiet per tijdsblok. Op deze manier kunnen uw bezoekers op een zeer eenvoudige manier vooraf een toegangstijd reserveren via internet, smartphone of een self-service kiosk. Ook uw abonnementshouders kunnen online een tijdsblok reserveren.
  • Contactloze scanning en toegangscontrole: Controleren van tickets en abonnementen is ook mogelijk zonder tussenkomst van personeel. Hiervoor kan GANTNER uw accommodatie uitrusten met een afwaardeerterminal waar uw klanten zelf hun ticket of abonnement scannen. Deze terminal geeft via de display zeer duidelijke instructies aan de gebruiker en kan desgewenst aan een ticketprinter worden gekoppeld voor het afdrukken van een bewijs. De combinatie met een eventuele toegangscontrole oplossing laat uw bezoekers bovendien toe de accommodatie volledig zelfstandig te betreden.
  • Contactloze betalingen: GANTNER sloot recent een exclusieve partnerovereenkomst met wereldspeler in de betaaltransacties, Adyen. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om één overkoepelende betaaloplossing aan te bieden voor zowel terminaltransacties als online betalingen: Enviso Pay. Met Enviso Pay wordt het betalingsverkeer, dat vaak via diverse leveranciers loopt, gecentraliseerd naar één omnichannel oplossing, voor een gunstiger tarief. Kortom: alle verkopen en alle betalingen worden binnen één systeem beheerd. Dat vereenvoudigt controle en boekhoudkundige verwerking.
  • Geïntegreerd lockermanagement: Bij GANTNER kan u terecht voor een totaaloplossing. Met onze Smart Lock oplossing kunnen uw bezoekers met hun toegangsdrager tevens een locker claimen.

GANTNER is met haar 30 jaar ervaring in de zwembadwereld, een expert in het faciliteren van de customer journey van uw bezoekers. Onze innovatieve software (Recreatex en Enviso), in combinatie met toegangscontrole, online webshop, mobiele apps, self-service kiosken en lockermanagement bieden u een totaaloplossing die het dagelijkse beheer van het zwembad vereenvoudigt en uw klantentevredenheid vergroot.