10 oktober ZwembadBranche Dag

Morgen ZwembadBranche Dag: live is toch veel leuker!

Nog één nachtje slapen en dan is het zover. We kunnen elkaar dan eindelijk weer ontmoeten op de ZwembadBranche Dag, het netwerkevenement van de zwembranche. Face to face spreken met leveranciers uit de branche en vakgenoten, op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en je laten inspireren tijdens de workshops. Ik kijk er enorm naar uit, zie ik je morgen in Barneveld?

Ontdekkkingsreis

‘Veel plezier, mama komt je zo weer halen.’ Herkenbare woorden van een ouder die de eerste stappen zet in het loslaten. Eén van de grootste uitdagingen van het ouderschap. Toen ik mijn kinderen voor het eerst naar de peuterspeelzaal bracht, wist ik dat zij nu steeds meer zelf op ontdekkingsreis zouden gaan. Voor hen was het ook wennen, realiseerde ik mij later toen ik bij een voorstelling was van cabaretier Patrick Laureij. Hij markeerde het als het eerste moment dat hij zichzelf moest vermannen, nadat hij had begrepen dat zijn moeder hem hier wekelijks zou ‘dumpen’. Inmiddels staat de oudste echt op eigen benen, hij zit voor een paar maanden in het buitenland. Het kleine mannetje dat met zijn te grote rugzak naar de basisschool liep en naar de middelbare school fietste, ging nu alleen door de douane. Nog een laatste blik, een arm in de lucht en weg. ‘Gedumpt’ op het vliegveld en dit keer kom ik hem niet halen. Het is in het begin vast wel even wennen, net als op de peuterspeelzaal, uiteindelijk is het natuurlijk een geweldige belevenis en leert hij zich nog meer te vermannen. Voor het thuisfront is het wel stil. Ik mis zélfs zijn eindeloze voetbalpraatjes.


Ben jij op zoek naar een leverancier van LED verlichting voor in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Eindelijk weer samen!

Maar lang leve het digitale tijdperk. Echt ideaal. Voor nu. Er gaat uiteindelijk toch niets boven live contact. Wij zijn gewoon sociale wezens, sociale connecties zijn heel belangrijk voor onze emotionele en fysieke gezondheid en een ontmoeting in levenden lijve is het allerbeste. Door warmte en aandacht van anderen komen allerlei neurotransmitters vrij die ervoor zorgen dat we ons goed voelen. In een tijd met grote uitdagingen zoals de energiecrisis, inflatie en personeelstekorten die ons privé en op het werk raken is het dan juist goed om elkaar in het echt te ontmoeten. De ZwembadBranche Dag is dan ook hét moment om de sociale banden met je vakgenoten weer eens aan te halen. Voor het gevoel van verbondenheid, het weerzien met bekenden en de spontane ontmoetingen. Ik kijk er zelf ook enorm naar uit om jullie weer te zien. En natuurlijk ook om straks onze oudste weer in het echt te zien. Maar daarvoor moet ik nog wat langer geduld hebben. Eerst zie ik jullie graag morgen op de ZwembadBranche Dag, eindelijk weer samen.

Tot morgen!

Ps. Vergeet vooral niet de ZwembadBranche Dag App te downloaden

Om de ZwembadBranche Dag nog interactiever te maken, is er een speciale app. Hierin vind je jouw persoonlijke QR code voor toegang, maar ook informatie over het programma van de workshops, exposanten en de plattegrond van de beursvloer. Ideaal voor morgen om nog meer uit de dag te halen.


advertentie

Normec