23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Lekkere koffie, uitgebreid beursplein en inspirerende sessies: welke kies jij?

Je wil je graag laten inspireren, tot nieuwe inzichten komen en weer eens vakgenoten ontmoeten. Het is een tijd waarin de branche staat voor veel uitdagingen, maar je ziet ook kansen en wil ideeën opdoen en meer weten over de laatste trends. Herkenbaar? Tijdens de ZwembadBranche Dag op 10 oktober kun je onder het genot van een heerlijke kop koffie bijpraten met collega’s uit het vak, je laten informeren en adviseren op het beursplein en ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en alle actualiteiten door het volgen van kennissessies. Welke sessies kies jij?


Succes op zwemles: happy kids én ouders | Dave Klaassen

Heb je de ouders wel eens horen zeggen: mijn kind speelt alleen maar?! Jij weet natuurlijk wel beter, maar als plezierig leren onderdeel is van de visie communiceer dit dan goed. En blijf vooral ook gewoon spelen, wel progressief zodat een kind iets leert. Hoe fijn is het als je geen prestatiedruk meer voelt? Geen ouders die zeggen ‘pak mijn kind maar aan hoor’, maar vooral ouders die betrokken zijn, relaxt aan de badrand staan en het nut van jouw speelse vormen begrijpen. Zodat er ook meer ruimte vrijkomt om jouw eigen creatieve schatkist (opnieuw) te openen. Met dan als resultaat: happy kids én ouders. Dave Klaassen weet als geen ander dat de zwemdocent één van de schakels vormt van de ‘succesbubbels’, samen uiteraard met het kind en de ouder. Met zijn vrouw Britt Klaassen is hij eigenaar van de zwemonderneming ‘Met Succes op zwemles’ waarin plezier en sfeer centraal staan. Tijdens deze sessie leert Dave je in het kort hoe jij dat ook kan doen en ga je ook vooral aan de slag zodat je direct een spel hebt voor jouw éérstvolgende zwemles! Let wel op: deze sessie is alléén geschikt voor personen die van feestelijke ontwikkeling houden en verandering zien als groei.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Omgevingswet, risicoanalyses en beheersplannen | Remco Joukes & Henk Meijer

Al geruime tijd is men bezig met de Omgevingswet, na zo’n 50 jaar vond men het tijd worden voor een wet die beter aansluit bij deze tijd. Nadat de wet een aantal keer is uitgesteld, treedt deze nu eindelijk per 1 januari 2024 in en dat betekent dat er voor de zwembadhouder de verplichting komt om, in samenwerking met je team, alle potentiële risico’s in kaart te brengen en op te nemen in risicoanalyses. De risico’s dienen vervolgens met behulp van beheersplannen controleerbaar gehouden te worden. Vanuit de Omgevingswet worden eisen gesteld aan vorm en inhoud van de risicoanalyses en beheersplannen. Voor heel veel zwembaden wordt het een omvangrijke en lastige klus om hier op de juiste manier invulling aan te geven. Henk Meijer en Remco Joukes zijn binnen Sportfondsen Nederland vanuit de praktijk al enige jaren bezig met dit onderwerp, hebben de nodige kennis hierover opgebouwd en een praktische tool ontwikkeld waarmee het opstellen van een risicoanalyse en beheersplan relatief eenvoudig uit te voeren is. In deze sessie wordt, aan de hand van een realistisch voorbeeld, de Omgevingswet doorlopen en gelijktijdig een praktische invulling gegeven van de verschillende stappen die ondernomen moeten worden om aan de wetgeving te voldoen.

Jouw jaarlijkse dosis vitamine Z

De ZwembadBranche Dag is hét feestje voor professionals die werkzaam zijn in de zwembranche of bij bedrijven waar een zwembad onderdeel uitmaakt van de exploitatie. In de Midden Nederland Hallen in Barneveld komen experts, leveranciers en professionals uit de zwembranche samen voor een dag vol kennisuitwisseling, inspiratie en ontmoetingen.

Je vindt bijna alle toeleveranciers aan de zwembranche en daarmee ook alle denkbare producten en diensten op de beursvloer bij elkaar. Dit bespaart je een hoop zoekwerk en losse afspraken. Binnen één dag ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Verder is er een gratis kennisprogramma waar je diverse sessies kunt volgen over uiteenlopende actuele thema’s die spelen in de branche.

En last but not least… een bezoek aan de ZwembadBranche Dag kost helemaal niets! Toegang tot de beursvloer, alle sessies, hapjes, drankjes, parkeren: alles is gratis. Wacht dus niet langer en meld je vandaag nog aan via deze link.


advertentie

Dewi Online