23 april ZwembadBranche Dag Belgie

ZwembadBranche Congres: buiten de lijntjes kleuren met Ruud Veltenaar

We staan voor een aantal grote uitdagingen. De pandemie heeft laten zien hoe kwetsbaar we zijn, de inflatie voelen we in onze portemonnee en de energiecrisis raakt de branche. Weten we eigenlijk wel wat er op ons afkomt? En wat dit betekent voor onze branche, ons dagelijks werk en onszelf? Zijn de risico’s helder, kennen we de uitdagingen en zien we nog kansen? Ruud Veltenaar is visionair en doorgrondt op zijn eigen wijze de complexiteit van dit alles. Hij deelt graag zijn nieuwe kijk en verhelderende blik op de wereld voor een positieve verandering.

Ruud Veltenaar

Met zijn indrukwekkende reeks ervaringen in zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven ziet Ruud mogelijkheden om te veranderen en roept hij op tot collectieve actie. Waarbij hij zich focust op de economische, sociale en technologische krachten binnen onze huidige maatschappij en de leiders, beleidsmakers en organisaties die hier invloed op uitoefenen. Hij ziet kansen, belicht cruciale trends en zijn ideeën gaan verder dan woorden en ook verder dan het uiten van kritiek: het is een levensfilosofie. Hiermee is hij meer dan een spreker, hij is een doener die iets in gang zet. En met zijn activistische mindset weet hij mensen ook te enthousiasmeren voor een positieve kentering.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Prikkelende lezing

Het is duidelijk dat Ruud niet zomaar een podiumspreker is, hij kleurt graag buiten de lijntjes. In een tijd van wereldwijde uitdagingen, onzekerheden én kansen belichaamt hij een visie waarin samenwerking de sleutel vormt tot vooruitgang. Tot inspirerend leiderschap en duurzaam ondernemerschap. Hij deelt zijn inzichten over exponentiële technologieën en wijst op de kansen die vaak over het hoofd worden gezien. Zijn diepgaande inzichten en concrete acties dagen niet alleen uit tot gesprekken over verandering, maar inspireren ook tot actieve betrokkenheid om de verandering daadwerkelijk te realiseren. Hij is daarmee niet enkel een friskijker, dwarsdenker en scientivist, maar ook een daadwerkelijke veranderaar. Of zoals hij het zelf omschrijft: meer progressor dan een professor. Bereid je dus maar vast voor op een prikkelende lezing en zeker weten dat je geïnspireerd naar huis gaat.

Ben jij ook benieuwd naar het verhaal van Ruud Veltenaar? En ook van Jeroen Otter en Ariane van Heijningen? Meld je dan vandaag nog aan voor het ZwembadBranche Congres op 27 maart.

Kijk hier voor meer informatie over het congres en de overige sprekers.