22 maart ZwembadBranche Congres. Jij komt toch ook?

Reserveer woensdag 22 maart 2023 alvast in jouw agenda want dan organiseren wij weer het ZwembadBranche Congres. Voor deze editie hebben wij de volgende plenaire sprekers op het programma staan:

Arjan Erkel

Arjan Erkel is bijna twee jaar gegijzeld door gemaskerde rebellen in Rusland. Hij dacht het niet te overleven, maar eenmaal in deze situatie leerde hij er -hoe bizar het ook klinkt- mee om te gaan. Op boeiende wijze vertelt Arjan zijn verhaal en plaatst hij het in de huidige tijd waar verandering en onzekerheid centraal staan. Hoe blijf je gemotiveerd onder hoogspanning, houd je de controle en beweeg je mee zonder jezelf te verliezen?

Jeanne Bakker

Een vervelend, narrig -en vooral- irritant persoon. Iedereen kent wel zo iemand.  Maar hoe ga je hiermee om als het je baas, collega of klant is? Deze draak kun je niet vermijden en er rest één oplossing: de Draak temmen. Via allerlei hilarische en herkenbare voorbeelden met een wetenschappelijke onderbouwing, helpt Jeanne Bakker je hierbij. Met als resultaat: je weet meer over gedrag én jezelf, weet hoe je overkomt en vooral hoe je draken echt kunt temmen. 

Max van den Burg

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Met humor activeer je de gelukstransmitters en dat heeft een positief effect op onze lichamelijke en mentale gezondheid. Daarbij kan het ook een tunnelvisie doorbreken en onze horizon verruimen. Max van den Burg laat met zijn humor – tezamen met zijn ruime dosis aan energie en een gezond stukje bezinning- zien hoe je het leven van jezelf en anderen nóg leuker kan maken.

Congres sponsors

Het ZwembadBranche Congres is anders dan de meeste congressen in de zwembranche. Wij programmeren (bekende) sprekers die niet uit de zwembranche komen om je zo te laten inspireren met kennis en inzichten van buitenaf. Het keuzeprogramma is wel toegespitst op de zwembranche. Hier worden diverse actuele thema’s uit de zwembranche behandeld.

Ook is ons programma filevrij zodat je geen tijd verdoet met in de file staan.

Programma

Dinsdag 21 maart
19:00 uur ZBB-Diner*
21:30 uur ZBB-Borrel*

Woensdag 22 maart
07:00 uur Ontvangst mét ontbijt
08:00 uur Max van den Burg
09:30 uur Keuzeprogramma met praktijkgerichte sessies
11:30 uur Jeanne Bakker
12:45 uur Lunch
13:30 uur Arjan Erkel
15:00 uur Netwerkborrel

* Niet inbegrepen bij kaart voor congres, maar wel optioneel bij te boeken

Praktisch

Datum: Woensdag 22 maart 2023
Tijden: 07:00 – 15:00 uur
Locatie: De Cantharel, Van Golsteinlaan 20 7339 GT Apeldoorn
Route: klik hier
Kaarten: klik hier