11 oktober - ZwembadBranche Dag

22 maart ZwembadBranche Congres

Jij komt toch ook?

Reserveer woensdag 22 maart 2023 alvast in jouw agenda want dan organiseren wij weer het ZwembadBranche Congres. Op dit moment zijn wij bezig om weer een inspirerend programma samen te stellen. Als jij nog een spreker kent of een leuk idee hebt voor een workshop laat het ons weten op info@zwembadbranche.nl.

Congres sponsors 2022

Het was een goed verzorgd congres met leuke en interessante sprekers en daarnaast voldoende mogelijkheden om te spreken met collega’s uit de branche.

Remco Joukes – Sportfondsen Nederland

Zeer informatieve en boeiende sprekers en workshops. Professioneel opgezet en absoluut de moeite van het bezoeken waard. Het tempo was hoog (planning en inhoud workshops) maar dat vind ik een “plus”.

Nicolette van Mierlo – Nicolette van Mierlo interim advies

Weer een inspirerend congres! Verschillende workshops met interessante onderwerpen. Daarnaast voldoende ruimte om bij te praten met collega’s uit de branche.

Yvor Seinen – Gemeente Hardenberg

Het ZwembadBranche Congres is anders dan de meeste congressen in de zwembranche. Wij programmeren (bekende) sprekers die niet uit de zwembranche komen om je zo te laten inspireren met kennis en inzichten van buitenaf. Het workshop programma is wel toegespitst op de zwembranche. Hier worden diverse actuele thema’s uit de zwembranche behandeld. Ook is ons programma filevrij zodat je geen tijd verdoet met in de file staan.

Programma

Dinsdag 21 maart
19:00 uur ZBB-Diner*
21:30 uur ZBB-Borrel*

Woensdag 22 maart
07:00 uur Ontvangst mét ontbijt
08:00 uur Spreker 1
09:30 uur Praktijkgerichte workshops
11:30 uur Spreker 2
12:45 uur Lunch
13:30 uur Spreker 3
15:00 uur Netwerkborrel

* Niet inbegrepen bij kaart voor congres, maar optioneel bij te boeken

Praktisch

Datum: Woensdag 22 maart 2023
Tijden: 07:00 – 15:00 uur
Locatie: De Cantharel, Van Golsteinlaan 20 7339 GT Apeldoorn
Route: klik hier
Kaarten: Kaartverkoop nog niet gestart