15 oktober ZwembadBranche Dag

Spelenderwijs motiveren en differentiëren – workshop #ZBBC15

rene Spelelementen bevorderen de motivatie van kinderen tijdens de zwemles, maar vraagt wel een andere opbouw van de les. Rene Dekker geeft in deze workshop ‘Spelenderwijs motiveren, differentiëren en doorleren’ nieuwe inzichten in (motorisch) leren waardoor kinderen ‘doorleren’ terwijl de les al is afgelopen. Hij laat zien hoe door te differentiëren, en onder meer gebruik te maken van de juiste hulpmiddelen, de oefentijd toeneemt. En daarnaast hoe door het gebruik van differentiëren kinderen in hun eigen tempo kunnen en vooral ook mogen leren.

Rene Dekker was zelf in zijn jeugd een groot talent, later behaalde hij als trainer vele successen. Eerst met zijn broer Ron Dekker, vervolgens met zwemgrootheden zoals Pieter van de Hoogenband en Inge de Bruin. Als bondscoach heeft hij menig keer het Wilhelmus horen klinken. De laatste jaren deelt Dekker zijn ervaring en expertise vooral in het onderwijs. Sinds 2002 is hij opleidingsdocent aan de Calo in Zwolle. Tevens is hij mede eigenaar van Swim2Play, bewegingsonderwijs in het water. Het is een manier om kinderen – en hun ouders – enthousiast te maken voor alle (sport)activiteiten in- en rond het water. Het concept is mede ontwikkeld door René Dekker.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de waterbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Meer informatie

Benieuwd naar de andere sprekers en workshops tijdens het ZwembadBranche Congres? kijk voor meer informatie op de onze site ZwembadbadBranche Congres en meld je vandaag nog aan.

 
deel op twitter deel op facebook
 
 

congres-fb


advertentie

E.B.T.C.


Een gedachte over “Spelenderwijs motiveren en differentiëren – workshop #ZBBC15

Reacties zijn gesloten.