23 april ZwembadBranche Dag Belgie

Toekomstbestendige zwembranche – workshop #ZBBC15

Er is veel gaande in de zwembranche. De beweging Zwemkracht14 heeft afgelopen jaar een pamflet gepresenteerd als aanzet om de samenwerking in zwembranche anders te organiseren. Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ is bezig met een heroriëntatie op haar organisatie. Maar hoe staat de branche er nu voor en waar gaan we heen? Evert-Jan Hulshof en Koen Breedveld horen tijdens deze workshop graag jouw mening over hoe de samenwerking in de zwembranche optimaal georganiseerd kan worden.

Meepraten over ontwikkelingen in de zwembranche: laat jouw stem horen
Evert-Jan Hulshof heeft de opdracht gekregen van het bestuur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ om een vernieuwde organisatie te ontwerpen. De eerste maanden van 2015 worden – evenals de afgelopen maanden is gebeurd – verder gebruikt om in gesprek te zijn met bestuurspartijen en mensen in het werkveld om de wensen en visies te inventariseren. Tijdens de workshop worden de resultaten van de eerste gesprekken over een vernieuwde samenwerking binnen de zwembranche gepresenteerd en kan iedereen zijn of haar reactie geven en input leveren.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het automatiseren van processen in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Evert-Jan Hulshof is interim-directeur van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en Koen Breedveld is directeur van het Mulier Instituut en tevens een van de initiatiefnemers van Zwemkracht14.

Meer informatie

Benieuwd naar de andere sprekers en workshops tijdens het ZwembadBranche Congres? kijk voor meer informatie op de onze site ZwembadbadBranche Congres en meld je vandaag nog aan.

 
deel op twitter deel op facebook
 
 

congres-fb