Duurzaam groot onderhoud in plaats van nieuwbouw – workshop #ZBBC15

marc 
Renoveren of nieuwbouw? dat is soms een lastige keuze. De Gemeente Almere koos na een zorgvuldig voortraject bewust voor het eerste. Men gaf opdracht het wedstrijd- en het instructiebad van zwembad Almere Stad om te toveren in ultramoderne bassins door gebruik te maken van duurzaam materiaal. Het gehele traject moest ook nog eens worden gerealiseerd in een krappe 3 maanden tijd tijdens de zomer zodat de exploitatieoverlast beperkt is en de renovatie weinig impact heeft op de bedrijfsvoering. Een strakke planning, accurate voorbereiding en een professioneel bouwteam maakten uiteindelijk een succesvolle renovatie mogelijk.

Marc Vierboom, Maintenance Manager Optisport, geeft in deze workshop een kijkje in de keuken. Waar zitten de kansen en valkuilen: hoe bereik je een geslaagd resultaat zowel qua kosten als kwaliteit en snelheid?


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Meer informatie

Benieuwd naar de andere sprekers en workshops tijdens het ZwembadBranche Congres? kijk voor meer informatie op de onze site ZwembadbadBranche Congres en meld je vandaag nog aan.

 
deel op twitter deel op facebook
 
 

congres-fb


advertentie

XS2 voor Zwembaden