15 oktober ZwembadBranche Dag

In 2024 een nieuw of gerenoveerd zwembad? Meld deze nu aan voor de Nieuwbouwlijst 2024!

In de aankomende november editie publiceren wij weer een overzicht van alle zwembaden en zwemscholen die in 2024 worden opgeleverd. Daarom zijn wij op zoek naar projecten. Het mogen verschillende projecten zijn: nieuwbouw, uitbreiding of renovatie. Dus ben jij betrokken bij nieuwbouw of renovatie van een zwembad of zwemschool én wordt deze volgend jaar opgeleverd? Meld deze dan vandaag nog aan via deze link.

Werk in uitvoering

Als een zwembad nieuw wordt opgeleverd of is gerenoveerd is het altijd feest. Een lange periode van besluitvorming, ontwerp en – niet te vergeten – het bouwen zelf is eraan voorafgegaan, maar eindelijk is het dan zover en kunnen er (weer) bezoekers worden ontvangen in een gloednieuwe accommodatie. Bij het bouwen van een zwembad komen altijd vele disciplines kijken. Naast aandacht voor het functionele aspect, is er de laatste tijd ook veel aandacht voor duurzaamheid. Dit laatste om uiteraard het milieu, maar zeker ook kan het enorm schelen in de maandlasten. Zeker nu de prijzen van gas en energie zo kunnen varieren. En natuurlijk mag de omgeving zelf niet worden vergeten. Het zwembad heeft immers een maatschappelijke functie voor zijn gebruikers en de omgeving waarin het staat. Nu we het einde van 2023 naderen, kijken wij dus ook uit naar 2024: bij welke zwembaden en zwemscholen kan volgend jaar de vlag uit?


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwembadafdekkingen? 👉 Klik hier.Wordt er momenteel hard gewerkt aan jouw (nieuwe) accommodatie én wordt deze opgeleverd in 2024? Meld deze dan vandaag nog aan via deze link.

Lees hier welke accommodaties vorig jaar zijn ingestuurd.


advertentie

Hellebrekers