ZwembadBranche Congres: welke workshop ga jij volgen?

Heb jij ook even behoefte om stil te staan bij nieuwe ontwikkelingen en inzichten? Om weer even collega’s te ontmoeten en te horen wat hen bezighoudt? Kom dan naar het Zwembadbranche Congres, dé dag van het jaar om even een pas op de plaats te maken. Tijdens deze dag word je geïnspireerd door sprekers als Milo Berlijn, Maarten van der Weijden en Lammert Kamphuis. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, hebben we 4 verschillende workshops: welke ga jij volgen?

LinkedIn, de kracht van online netwerken | Richard van der Blom
Meer dan 7 miljoen Nederlanders heeft een account op Linkedin en meer dan 2 miljoen zijn dagelijks actief op. Wat ze hier dan doen? Op zoek naar nieuwe relevante netwerkcontacten, een partnership, leveranciers, evenementen en kennis. Zit jij op LinkedIn en haal jij er ook alles uit? Nee, dan is deze workshop beslist iets voor jou. Richard van der Blom leert je hoe je een strategisch en goed vindbaar profiel opstelt. Hoe je zoekopdrachten maakt naar interessante contacten om effectief te netwerken. En ook hoe je het bereik vergroot van jouw (nieuws)berichten. Kortom, hoe LinkedIn nu eindelijk van waarde gaat zijn voor jou als professional of jouw organisatie.

Richard van der Blom is eigenaar van Just Connecting, een organisatie die organisaties traint en professionals wegwijs maakt in LinkedIn.

Zelforganiserende teams: een hype of duurzame oplossing? | Esther Burger
Het traditionele hiërarchische organisatiemodel raakt uit de tijd en het begrip zelforganiserende teams doet zijn intrede en dit vraagt een nieuwe mindset van de medewerkers en de manager. Als begeleider van zelforganiserende teams bij T-mobile heeft Ester Burger veel ervaring opgedaan. Op een interactieve, praktische en persoonlijk wijze zal zij je hier veel meer over vertellen. Hoe definieer je zelfsturing? Waar krijg je mee te maken en welke randvoorwaarden zijn belang? En natuurlijk heel belangrijk: waar begin je überhaupt? Wat je kunt verwachten is niet een blauwdruk, maar wel een hands-on inspiratie om met zelfsturing aan de slag te gaan.

Esther Burger (Lead HR Development T-Mobile) heeft als programmamanager zelforganiserende teams begeleid en heeft veel ervaring met performance management, self directed learning en teamdevelopment.

Energiebesparen: van meldingsplicht tot circulaire economie | Stef Strik en Jan Rullens
Vóór 1 juli 2019 zijn onder andere zwembaden wettelijk verplicht te melden welke energiebesparende maatregelen (uit de erkende maatregelenlijst voor de Sport en recreatie met een terugverdientijd van minder dan 5 jaar) zij hebben toegepast. Als zwembad kun je natuurlijk ook verder verduurzamen, goed voor het milieu en voor de portemonnee. Stef Strik en Jan Rullens vertellen over de maatregelen die je moet nemen. Maar ook over hoe je nog verder kunt gaan. Hoe je als zwembad het roer kunt omgooien en van een energieverslinder naar (bijna) neutraal kunt gaan en een bijdrage kunt leveren aan de circulaire economie.

Stef Strik is beleidsverantwoordelijke van het Ministerie van Economische Zaken voor het Energieakkoord en Jan Rullens is milieu adviseur bij het Kenniscentrum InfoMil van Rijkswaterstaat.

Succesvol overleg? Houd rekening met breinvoorkeuren! | Koen Zonneveld
Er zijn bestuurders die gek zijn op procedures en regels. Er zijn ook bestuurders die graag filosoferen over de toekomst. Anderen focussen zich liever op de resultaten. Zo is iedereen weer anders en dit heeft onder meer te maken met de verschillende breinvoorkeuren. Als je hier meer inzicht in hebt, kan dat grote voordelen hebben. Tijdens het ZwembadBranche Congres geeft Koen Zonneveld een overzicht van wat breinvoorkeuren zijn. Maar ook laat hij zien hoe je ze bij jezelf, de bestuurder en de achterban kunt herkennen. En dat maakt de samenwerking toch vaak wat aangenamer.

Koen en Makheni Zonneveld leiden het Nederlandse agentschap van Neethling Brain Instruments, Breinvoorkeuren NBI®, en geven trainingen op het gebied van strategische beleidsvorming, creatief denken, teambuilding en onderhandelen.

Wil jij deze dag ook niet missen? Meld je vandaag nog aan via deze link. Kijk voor meer informatie over het Zwembadbranche Congres op onze website.

Kijk hier voor een impressie van het ZwembadBranche Congres van vorig jaar
Pomaz