15 oktober ZwembadBranche Dag

Zomers fit met de Summer Survival Kit!

De zomervakantie is begonnen! Dit betekent vaak dat het gros van je klanten er even niet is. Minder banenzwemmers, groepslessen die even stoppen of op een lager pitje draaien. Maar zoals een bekend gezegde luidt: uit het oog, maar niet uit het hart. Zeker tegenwoordig is het heel makkelijk om ook op vakantie contact te houden. Kataqua heeft voor ons 5 oefeningen op rij gezet die elke zwemfan gemakkelijk kan doen voor (of na) het strand, terras of natuurpark.

Summer Survival Kit

Er zijn genoeg zwemliefhebbers juist willen doorgaan in de vakantie omdat ze het veel te leuk vinden en om te voorkomen dat er na de vakantie extra hard moet worden gewerkt. Om daarbij te helpen kun je een Summer Survival Kit maken met tips en oefeningen. En tussentijds kun je contact houden via de mail of social media voor vragen of updates. Tip: vraag bijvoorbeeld of men een foto in actie wil plaatsen op Facebook, heb je gelijk ook weer leuke content om te delen in deze rustige tijd. In zo’n survival kit kun je aangeven waar iemand op moet letten als je beweegt in de warmte, wat je nog meer zou kunnen doen (suppen op het meer), maar bovenal natuurlijk welke aqua oefeningen je op vakantie gewoon kan blijven doen. Moet geen probleem zijn, de meesten hebben immers op vakantie een zwembad in de buurt. Kataqua heeft 5 oefeningen op rij gezet die je gewoon op vakantie kunt blijven doen. Om goed te laten zien hoe de oefening moet, is er van elke oefening een filmpje gemaakt. Leuk om te delen met jouw klanten!


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij de bouw of renovatie van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Liever banenzwemmen? Let dan hierop: Etiquette van het banenzwemmen, ook voor op vakantie

Oefening 1: 30 seconden rennen op de plaats in hoog tempo: Joggen

Oefening 2: 30 seconden benen openen en weer sluiten: Jumping Jack

Oefening 3: 30 seconden benen wisselen voor en achter: Ski

Oefening 4: 30 seconden je benen om en om naar voor schoppen en terug zetten: Billen

Oefening 5: 30 seconden armen en benen samen laten werken: Total body coördinatie


advertentie

Hellebrekers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.