Wouter de Jong op het ZwembadBranche Congres

Bij goed voor jezelf zorgen, denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten. Maar volgens Wouter de Jong zit je pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Als veelgevraagd spreker is het dan ook zijn missie om voor zijn publiek een ‘sportschool voor de geest’ te creëren waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Wil jij dit ook ervaren? Op 23 maart kun jij Wouter de Jong live zien tijdens het ZwembadBranche Congres.

Foto: Maarten van der Wal

Mindset

Uit onderzoek van Harvard is gebleken dat 50% van je geluk genetisch is bepaald, 10% wordt beïnvloed door omstandigheden en 40% door je mindset. Ofwel, je geluk is deels te trainen, tenminste: de juiste mindset voor geluk. Wouter gelooft hier in ieder geval heilig in. En in het kader van ‘je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen’, heeft hij ook een boek geschreven voor kinderen. Met ‘Superkrachten voor je hoofd’ kan ook de jonge jeugd al aan mindgym doen. Een leven lang happy, wie wil dit nu niet?


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwemlesmaterialen? 👉 Klik hier.Ben jij toe aan een proteïne shake voor je hersenen? Meld je dan vandaag nog aan voor het ZwembadBranche Congres op 23 maart

Proteïne shake

Ben jij toe aan een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie? In een energieke en interactieve lezing geeft Wouter jouw mentale conditie een boost. Dit alles gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie. Zijn Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren onder ons, en leidt tot resultaten op elk vlak in je leven. Klinkt het als te mooi om waar te zijn? Tijdens het ZwembadBranche Congres neemt Wouter je mee in de wereld van zijn Mindgym, een ervaring die in ieder geval lang zal beklijven.

Andere sprekers die je tijdens het ZwembadBranche Congres kunt zien zijn Robin van Galen en Rob Urgert & Joep van Deudekom


advertentie

Hellebrekers