Rob Urgert & Joep van Deudekom op het ZwembadBranche Congres

Iedereen wil succesvol worden. Om je heen zie je overal cursussen en voor diegene die het thuis willen leren zijn er legio ‘zelfhulp’ boeken aan gewijd. We kennen allemaal het Amerikaanse succesverhaal van de paperboy die het schopte tot miljonair. Maar hoe bereik je dit? Rob Urgert en Joep van Deudekom, bekend van ‘De Kwis’, keken naar de wetenschap achter succes en zijn gestuit op interessante inzichten die zij graag met jullie delen.

Paperboy

Iedereen kent wel het van-krantenjongen-tot-miljonair verhaal. Het moderne sprookje van deze tijd. Maar volgens Urgert en Van Deudekom lees je in deze moderne sprookjes nooit over al die duizenden zwoegers die het niet hebben gered. Terwijl zij hun leven lang wel precies hetzelfde deden als al die succesvolle krantenjongens. Hoe dat kan? Het is dus niet voor iedereen weggelegd. We kunnen niet allemaal het winnende staatslot in handen hebben. Eigenlijk komt het er op neer dat je er zelf weinig aan kan doen. Om succesvol te worden, komt er vooral veel geluk bij kijken.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Wil jij horen van Rob Urgert & Joep van Deudekom hoe je geluk kunt afdwingen en succesvol kunt zijn? Meld je dan vandaag nog aan voor het ZwembadBranche Congres op 23 maart

Geluk!

Een domper? Er is toch nog wel een beetje hoop. Aan de hand van een aantal wetenschappelijk onderbouwde trucs laten de heren Urgert en Deudekom zien hoe je nét even wat succesvoller kunt worden dan je collega’s. Hoe precies? In iedergeval niet enkel en alleen door in jezelf te geloven en overal rond te bazuinen hoe goed je bent. Uit onderzoek blijkt dat dit lang niet altijd werkt. Het moet dus anders. Succes komt dan wel uiteindelijk vooral neer op het hebben van geluk, maar dat kun je enigszins afdwingen. En zo kun je toch nog een beetje invloed uitoefenen op de hoeveelheid succes die je hebt in je leven. Gelukkig maar.

ZwembadBranche Congres

Tijdens het ZwembadBranche Congres op 23 maart gaan Urgert en Deudekom je leren aan de hand van praktische tips en slimme foefjes hoe je geluk een beetje kunt afdwingen. Middels humoristische foto’s, filmpjes en experimenten leggen zij vragen voor, gebaseerd op de harde wetenschap achter succes. Maar ook laten ze je nadenken over de waarde van succes. Kortom, een lezing vol humor én met inhoud op niveau. Precies zoals je gewend bent van dit duo.

En natuurlijk kun je nog veel meer verwachten

Zo neemt Wouter de Jong je mee in de wereld van zijn Mindgym oftewel de ‘sportschool voor de geest’ en vertelt Robin van Galen over zijn weg naar Olympisch Goud. Daarnaast zijn er workshops over onder meer storytelling & gamification, actuele thema’s in de zwembadtechniek en het enthousiasmeren van je team. Wil je ook komen? Meld je dan vandaag nog aan.


advertentie

Praktijkdag risicoanalyse en beheersplan zwembaden – 13 april