Workshops ZwembadBranche Congres: welke volg jij?

Op woensdag 9 september vindt weer het ZwembadBranche Congres plaats. Een dag waar je inspirerende lezingen kunt bijwonen en oude én nieuwe collega’s kunt ontmoeten. En natuurlijk zoals altijd ook weer interessante workshops kunt volgen. Welke workshops ga jij volgen? Hieronder lichten wij alle workshop toe. Kun je niet kiezen? Zoals altijd zijn er weer twee workshopronden, dat maakt het misschien iets makkelijker. Graag tot 9 september!

Storytelling en gamification in je zwemles én bedrijfsvoering – Skander Chahider

Geef een boost aan de zwemles, de doorstroompercentages én het werkplezier van je medewerkers. Integreer je verhaal met de rest van de bedrijfsvoering van het zwembad zoals bijvoorbeeld het horeca-aanbod en educatief lesmateriaal voor kleuterklassen. Kortom, het is tijd voor een nieuw hoofdstuk van jouw zwemles en Skander Chahider laat tijdens het ZwembadBranche Congres zien hoe je anders naar de zwemles én het zwembad kunt kijken.

>> Skander Chahider is al jarenlang werkzaam in de zwembranche en eigenaar van Skander Marketing op Maat, een advies- en implementatiebureau voor marketingvraagstukken in de sport- en leisurebranche.

Wil jij interessante workshops volgen? En ben jij benieuwd naar het verhaal van Mark Tigchelaar, Robin van Galen en Joep van Deudekom & Rob Urgert? Kom naar het ZwembadBranche Congres op 9 september en meld je vandaag nog aan.

Hoe krijg je ze mee? Werkvormen om je team in beweging te zetten – Erik Peekel

Hoe kun je dan samen met je collega’s een positieve impuls geven aan de klantbeleving? Hoe kun je van binnenuit samen de organisatie verbeteren? In deze workshop verkent Erik Peekel, expert in het creëren van beleving en enthousiasme, een paar werkvormen die je zelf kunt toepassen om je team aan het denken te zetten en te enthousiasmeren. En daar plukken jouw (potentiële) klanten dan weer de vruchten van.

>> Erik Peekel is professioneel superbrainstormer en met verschillende werkvormen en technologieën activeert hij professionals om zelf hun organisatie te verbeteren.

Gorilla Wisdom: ontwikkel een effectieve leiderschapsstijl – Inez van Boxtel

Wil jij jouw ‘helikopterview’ scherp neerzetten en ieder teamlid op de juiste plek positioneren? Inez van Boxtel leert je een methodiek om jouw leiderschapsstijl te ontdekken om vervolgens zo jouw team op de juiste manier aan te kunnen sturen. Dagelijks toepasbaar binnen iedere organisatiecultuur en -structuur. Gegarandeerd dat jij met een andere bril naar jouw positie gaat kijken.

>> Inez van Boxtel werkt als businessadviseur en verzorgt trainingen voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, eigenaarschap en teamontwikkeling. Zij inspireert hiermee mensen om meer uit hun carrière én zichzelf te halen.

Workshop Zwembadtechniek

VTZ een update – Bert Lans
De VTZ bestaat heeft de afgelopen 6 jaar landelijk al veel kunnen betekenen bij de totstandkoming van diverse kaderstellende dossiers. Bert Lans (VTZ) blikt in het kort even terug, maar houd je ook op de hoogte van de huidige ontwikkelingen.

Wetgeving en techniek in een notendop – Maarten Keuten
Wat zijn de komende 2 jaar de belangrijkste technische uitdagingen voor zwembaden? En hoe kun je daar het beste mee omgaan? Maarten Keuten (TU Delft) vertelt je wat zwembaden te wachten staat op het gebied van de transitie naar de Omgevingswet, de aftocht van RVS in zwembaden en de technische opleiding van zwembadprofessionals.

De rol van de opdrachtgever bij nieuwbouw – Marc Vierboom
Gebreken en kinderziektes bij nieuwbouwprojecten zien we nog steeds en hebben een invloed op de gehele gebruiksperiode van het gebouw. Dit terwijl kwaliteitstoetsing door de opdrachtnemer in de algemene voorwaarden is opgenomen. Marc Vierboom (Synarchis) vertelt meer over de rol van de opdrachtgever en hoe je weeffouten in de voorbereiding en uitvoering, die langdurige gevolgen hebben voor de exploitatie, kunt voorkomen.

Out-of-the-zwembadbox – Chris van Veluwen
Over het algemeen worden technische installaties zowel bij nieuwbouw als bij renovatie ontworpen op basis van klassieke overwegingen. Zo doen we dat al jaren. Maar waarom. Moeten we de perrons schoonmaken met koud water en heeft elke zwembad zijn eigen filterinstallatie nodig? Chris van Veluwen (Sportfondsen Nederland) laat zien hoe het ook anders kan.

RBI Corrosion