15 oktober ZwembadBranche Dag

Zwemschool Zero2Hero zoekt zwemonderwijzers

Zwemschool Zero2Hero staat bekend als een van de hoogst aangeschreven zwemscholen in de regio. Zoek jij een baan in het zwemonderwijs die jou uitdaagt om het beste in jezelf naar boven te halen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voordat je verder leest, kijk eens naar de prachtige reviews van onze klanten over de methode, onze collega’s, de sfeer etc. Je hebt dan al een redelijk beeld over onze zwemschool. (zoek in Google naar Zero2Hero –> reviews)

Als je bij Zero2Hero werkt dan weet je zeker dat je met plezier naar je werk gaat, je uitstekend betaald wordt en regelmatig leuke uitjes met je collega’s hebt. Het team van zo’n 10 docenten is hecht, jong, professioneel en divers. Uiteraard zijn we met gezelligheid alleen niet een van de beste zwemscholen geworden.

Met professionaliteit, een goed opleidingsniveau, kennis en daadkracht hebben jouw toekomstige collega’s de lat zeer hoog gelegd. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om deze lat te blijven verhogen?

De verantwoordelijkheden betreffen het lesgeven van kinderen tussen 4-10 jaar oud in het elementaire zwem-ABC. Je staat garant voor de hoogste kwaliteit zwemlessen, heldere communicatie en service. Op een deskundige wijze worden gesprekken met de ouders aangegaan, waarbij de voortgang van de kinderen wordt besproken.

Functie- eisen

  • Minimaal MBO-4 werk en denkniveau
  • Ervaring met lesgeven of studerend/afgestudeerd aan een CIOS/ALO
  • Je bent communicatief vaardig, punctueel, klantvriendelijk en hebt gevoel voor service en kwaliteit
  • Ervaring met (zwem) les geven aan kinderen van 4-10 jaar oud is gewenst maar niet verplicht.

ZERO2HERO biedt jou

  • Een uitgebreide interne opleiding.
  • Een uitdagende onderwijsfunctie binnen jouw werkveld in een sterk groeiende onderneming, onder leiding van specialisten uit het bewegingsonderwijs.
  • Een ruim hoger salaris dan gemiddeld in de zwembranche.
  • Extra voordelen zoals flexibiliteit, vakantiegeld, reistijdvergoeding en meer vrije dagen dan wat het CAO zwembaden verplicht.
  • 5 tot 25 uren per week, afhankelijk van de gezamenlijke wensen en beschikbaarheid.
  • Mogelijkheid tot een vast contract

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Leiden
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salaris: In overleg

Zwemschool Zero2Hero

Zwemschool Zero2Hero staat bekend als een van de hoogst aangeschreven zwemscholen in de regio. Het kernteam bestaat uit vakdocenten Lichamelijke Opvoeding met veel ervaring in het reguliere onderwijs. De kennis die is opgedaan op de HALO (sportacademie), in het onderwijs en het zwemonderwijs hebben we gecombineerd om te komen tot een geweldige lesmethode die nergens anders te vinden is. Als je bij Zero2Hero komt lesgeven weet je zeker dat je een echte expert wordt in het vak. 

Daarnaast stel ik als werkgever het geluk van mijn collega’s voorop. Een goed salaris, vrijheid, mooie arbeidsvoorwaarden en een geweldige werksfeer vind ik belangrijk. Ik ben pas gelukkig als jij gelukkig bent!

Kijk voor meer informatie op www.zero2hero.nl


advertentie

E.B.T.C.