15 oktober ZwembadBranche Dag

Amerena zoekt Zweminstructeur

Ben jij als zweminstructeur klaar voor een nieuwe uitdaging? Zet jij jouw ervaring graag in om jong en oud te leren zwemmen? Dan is Amerena de werkplek voor jou!

Dit ga je doen

Als zweminstructeur geef je zwemles aan zowel kinderen als volwassen. Vanuit jouw ervaring en plezier in zwemmen werk jij toe naar het behalen van de zwemdiploma’s. Het afzwemmen is keer op keer een feestje! Naast de ABC zwemlessen aan jong en oud geef je daarnaast ook diverse doelgroeplessen, waaronder Meer bewegen voor Ouderen of Aquafit. Ook houd je toezicht tijdens banenzwemmen of recreatief zwemmen en help je in de begeleiding wanneer er grote evenementen in Amerena zijn. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Binnen Amerena werken ruim 40 collega’s samen aan veilige en vooral leuke zwemervaringen voor onze gasten.

Wil je meer werken of andere momenten? Ook dan gaan we graag samen in gesprek naar de mogelijkheden binnen Amerena of andere SRO zwembaden in de omgeving.

Dit bieden wij jou

Naast een afwisselende en verantwoordelijke functie bieden wij jou graag:

 • Een contract voor minimaal 18 uur per week, maar 36 is beslist ook bespreekbaar
 • Salaris volgens schaal 4 van CAO Vermo (o.b.v. 36 uur maximaal € 3.081,= bruto per maand)
 • natuurlijk 8% vakantiegeld, daarnaast een mooie eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vak
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • Gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • Een collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen & zwemmen in SRO-zwembaden
 • Een ontzettend hecht team professionele en ontzettend leuke collega’s. En heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

Jij bent een zweminstructeur met een passie voor water en mensen. Jij weet jouw enthousiasme over te brengen op de bezoekers. Daarnaast breng je mee:

 • Een diploma instructeur Zwem ABC of gelijkwaardig en je hebt ruim ervaring met het geven van lessen 
 • Je bent in het bezit van een BHV- en EHBO certificaat of bent bereid deze via SRO te halen
 • Je hebt één of meer certificaten voor doelgroeplessen en je bent bereid de cursussen te volgen

Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze Recruiter Anneke komt graag met je in contact, bel of stuur een WhatsApp bericht via 06-18608761. Voor inhoudelijke vragen over de vacature, neem contact op met Sven Hoogeboom, bedrijfsleider Amerena, via 06-51399600. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Amersfoort
Provincie: Utrecht
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salaris: € 2.500 – € 3.500

Over Amerena

Het in 2018 geopende hypermoderne Amerena telt een doelgroepen bad, een multifunctioneel bad (25 m) met springplank en een wedstrijdbad (50 m) met olympische afmetingen, een multifunctionele sporthal volgens NOC*NSF richtlijnen, horecavoorzieningen en ruimte voor wellness, fysiotherapie, kantoren en een parkeergarage. Hiermee is Amerena aantrekkelijk voor topsport, verenigingen maar ook voor de individuele gebruiker. Jaarlijks faciliteren we meerdere landelijke sporttoernooien zoals NK zwemmen, interlands waterpolo en volleybal.

Voor meer informatie www.amerena.nl


advertentie

Hellebrekers