Oostelijk zwembad zoekt (Senior) Zwemonderwijzer

Dit geeft jou plezier

Kinderen die trots zijn dat ze hun diploma halen. Mensen die fitter worden en plezier hebben in wat ze doen. Die enthousiast worden van jouw lessen en het plezier dat jij erin legt. Dat is waar jij het voor doet.

  • Jij vindt het leuk om leerzame lessen en activiteiten samen te stellen.
  • Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van.
  • Diversiteit in werktijden (doordeweeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.
  • Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
  • Je kunt goed communiceren met kinderen en volwassenen.

Dit ga je doen

Je geeft les aan verschillende doelgroepen. Van jong tot oud, van “echte waterratten” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Dit is jouw vak. Je bent er goed in en je hebt er plezier in. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen. Tevens ben je bereid diverse Aquasport lessen te geven, zoals bijvoorbeeld Aquabootcamp of Aquajogging.

Je zorgt samen met jouw collega’s voor een gastvrije omgeving, een fijne service en dus voor tevreden klanten. Je denkt mee over afwisseling in het lesprogramma, zodat we nog meer bezoekers plezier bezorgen én een zinvolle zwemles geven. Je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

Jij kunt dit, omdat je in het bezit bent van een Lifeguard of Zwemonderwijzer en EHBO diploma.

Wat wij jou bieden

Het Oostelijk Zwembad is het oudste zwembad van Rotterdam, maar wel met alle moderne technieken. Bij ons zwembad werk je in een bijzonder, mooie locatie én met plezier. In een sportieve en dynamische werkomgeving. Je wordt deel van een divers en gezellig team van zwemonderwijzers. Geen dag is hetzelfde!

Wij bieden je een leuke en leerzame werkplek aan voor minimaal 15 en maximaal 38 uur per week met doorgroeimogelijkheden. Het aantal uren en dagen bepalen we in overleg.

Naast een uitstekende pensioenregeling, extra opleidingen/cursussen op onze kosten en collectieve zorgverzekering bieden wij jou de mogelijkheid om bij ons en onze collega accommodaties te zwemmen, bowlen of fitnessen, krijg je korting op uitjes en producten, met Kerst een leuk pakket, op zijn tijd een gezellig uitje met je team en dagelijks gratis, vers fruit.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uren: 24-32 uur
Salaris: € 2.500 – € 3.500

Oostelijk Zwembad

Net ten oosten van het centrum van Rotterdam ligt het Oostelijk Zwembad. Het zwembad is gesticht in 1932 en het oudste zwembad van de stad. Het bad had vroeger zelfs zijn eigen waterbron, waar het zijn zwembadwater uit haalde. Het bad heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Zwemmen in het Oostelijk Zwembad is door haar monumentale karakter een echte belevenis. Het Oostelijk Zwembad is zwemmen in een nostalgische ambiance.

Kijk voor meer informatie op www.oostelijkzwembad.nl