SRGO zoekt Lifeguard / Toezichthouder

SRGO is een jonge organisatie die zich volop ontwikkelt en professionaliseert. Om deze groei mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Toezichthouder (lifeguard)
Jij zorgt er voor dat onze bezoekers veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor extra gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega’s zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

Taken en verantwoordelijkheden

Het enthousiast en vakkundig uitvoeren van onze dienstverlening op het gebied zwemmen, ook ben je in staat om als gastheer/gastvrouw te werken bij onze ontvangstbalie en verwerk je reserveringen voor het zwemmen. Daarnaast promoot je onze producten en diensten.

Met jouw vriendelijke uitstraling en oog op veiligheid, zorg jij dat de gasten een fantastische tijd hebben. Je weet van aanpakken, ook sta jij open om een zwemtest af te leggen. Indien je in het bezit bent van Lifeguard, EHBO, BHV, Reanimatie heeft is dit zeker een pre. Als Toezichthouder sta je sterk in je schoenen, hierdoor schroom je niet om in actie te komen bij iedere situatie. Omdat je in een omgeving ook met kinderen werkt, is het voor jou geen probleem om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Wij geven jou bewegingsruimte

SRGO biedt jou een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Onze cultuur gaat verder dan de individuele medewerkers. Dagelijks werken we met ruim 90 professionals en een gezamenlijke open houding samen om met onze omgeving, bezoekers en klanten te bouwen aan een duurzame maatschappij van bewegen, sport en ontspanning. Daarnaast bieden we je de volgende ruimte:

  • Salaris conform CAO zwembaden;
  • Reiskostenregeling;
  • Oproepbasis- uren in overleg bespreekbaar, 7-daagse werkweek, flexibele tijden;
  • CAO Zwembaden is van toepassing;
  • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek;
  • Diverse kortingen op sporten en recreëren bij onze accommodaties voor jou en je gezin;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Op vrijwillige basis kan je gebruik maken van diverse verzekeringen en voorzieningen;
  • Mogelijkheid tot het behalen van je EHBO-diploma en zwemmen redden certificaat;
  • Heb jij de ambitie om door te groeien vanuit de functie van toezichthouder? Dan bespreken wij graag de mogelijkheid tot doorontwikkeling naar zwemonderwijzer.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Locatie: Stellendam
Provincie: Zuid-Holland
Dienstverband: Parttime
Uren: 16-24 uur
Salaris: € 2.000 – € 2.500

Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) is een stichting met een maatschappelijke doelstelling. Door het exploiteren van een zevental (sport)accommodaties en het stimuleren van sport en bewegen, willen wij sport en (sport)talent ruimte geven, sociale ontmoetingen mogelijk maken en de leefbaarheid op het eiland bevorderen.

Kijk voor meer informatie op www.sr-go.nl