Meld jouw collega aan voor de Persoonlijkheid van het jaar!

Je kent vast nog wel de ‘Think different’ reclame van Apple. In 1997 lanceerde men deze campagne om het bijzondere karakter van haar producten te benadrukken door aantal persoonlijkheden te laten zien die groot waren geworden door anders te doen. Mensen die buiten de geijkte paden durfden te lopen, onderscheidend waren, soms tegen de stroom in zwommen en een beetje eigenwijs.

Ook wij zijn dit jaar weer op zoek naar mensen die net even anders zijn en daarmee het verschil maken. Een persoonlijkheid die in onze branche zijn of haar stempel drukt. Vorig jaar werd Dirk Bouma uitverkozen tot Persoonlijkheid van het jaar. Dit jaar zijn wij op zoek naar zijn opvolger. Dus ken jij zo iemand? Meld hem of haar dan vandaag nog aan.


Ben jij op zoek naar een leverancier van waterspeeltoestellen? 👉 Klik hier.Jij bepaalt de lijst

Net als vorig jaar stelt ZwembadBranche ook dit jaar weer een top 50 samen van onmisbare mensen. Vakmensen die op de éen of andere manier hun stempel hebben gedrukt op de Nederlandse zwembranche. Maar dit kunnen wij niet alleen, hiervoor hebben jouw hulp nodig, want wij zijn op zoek naar jouw collega’s. Jij kunt samen met iedereen die werkzaam is in de zwembranche mensen aandragen en zo deze lijst mede bepalen. Uit deze lijst van 50 vakgenoten zal uiteindelijk de persoonlijkheid van het jaar 2018 worden gekozen.

Aanmelden

‘Welke vakgenoot zou je het meeste missen als hij of zij niet meer zou werken in onze branche? Weet jij iemand? Meld hem of haar dan vandaag nog aan. Je kunt maximaal 3 collega’s voordragen. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen vanuit de branche. En wat valt er eigenlijk te winnen? Uiteraard de eeuwige roem en daarnaast een Gouden Zeepaardje. De uitslag wordt op dinsdag 9 oktober bekend gemaakt tijdens de ZBBQ Party na afloop van de ZwembadBranche Dag.

ZwembadBranche Awards

Naast de persoonlijkheid van het jaar zijn er ook prijzen voor de meest inspirerende samenwerking en innovatie van het jaar. Verder zijn we ook op zoek naar het beste zwemlesteam, de beste accommodatie, het beste openluchtbad, de beste zwemschool en de meest klantvriendelijke accommodatie. De winnaars van deze categorieën worden bepaald middels een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek. Aan hand van een korte vragenlijst kan men een beoordeling geven waarmee de deelnemers op diverse aspecten door hun klanten worden beoordeeld. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina voor deze awards.


advertentie

Splash Software