ZwembadBranche Awards

In de zwembranche krijg je meestal eer van je werk. Enthousiaste ouders, blije kinderen, fanatieke sporters, fitte ouderen. Toch willen wij graag eens extra stilstaan bij de medewerkers in onze branche en hen in het zonnetje zetten. Vooral ook nu de branche door corona nogal wat uitdagingen heeft moeten doorstaan. Een branche waar veel mensen werken met passie voor hun vak. Mensen die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en met hart en ziel dan in dag uit werken in en aan de branche. Met de ZwembadBranche Awards willen wij een eervolle prijs uitreiken aan accommodaties en professionals die het verschil maken.

Gouden Zeepaardjes

Net als voorgaande edities zijn er ook dit jaar weer verschillende categorieën waarbinnen zwembaden kans kunnen maken op een award: een gouden Zeepaardje. Het enige visje met een nek is een opvallende verschijning onder water, het kan rechtop zwemmen en  zich net als een kameleon aanpassen aan zijn omgeving. De zeepaardjes zijn op vele fronten uitblinkers en staan daarmee synoniem voor datgene wat wij zoeken in de branche: je nek uit durven steken, onderscheidend zijn, een beetje eigenwijs en een uitblinker in jouw soort. Welke accommodaties en professionals in onze branche mogen dit jaar met de eer strijken?

Opgeven voor de ZwembadBranche Awards kan tot 1 oktober. De Awards zullen tijdens de ZwembadBranche Dag worden uitgereikt.