Save the date - ZwembadBranche Dag

Meld jouw accommodatie vandaag nog aan voor de ZwembadBranche Awards

In de zwembranche krijg je meestal eer van je werk. Enthousiaste ouders, blije kinderen, fanatieke sporters, fitte ouderen. Toch willen wij graag eens extra stilstaan bij de mensen die dit allemaal mogelijk maken. Bij de branche waar veel mensen werken met passie voor hun vak. Mensen die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen. Daarom hebben wij de ZwembadBranche Awards geïntroduceerd en na een pauze van een jaar vanwege corona, willen wij dit jaar deze awards weer graag uitreiken. In verschillende categorieën gaan wij daarom op zoek naar uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest? De Awards zullen 30 november tijdens de ZwembadBranche Dag worden uitgereikt.

Waarom zou je meedoen?

Als je meedoet aan de ZwembadBranche Awards krijg je van ons een klanttevredenheidsonderzoek dat je moet laten invullen door de bezoekers van jouw zwembad of zwemschool. Op basis van dit klanttevredenheidsonderzoek worden uiteindelijk de winnaars in de verschillende categorieën bepaald. Maar dit onderzoek zorgt ook voor waardevolle informatie voor jouw accommodatie. Zo is het namelijk mogelijk om alle reacties van jouw klanten in te zien. Je kunt daarmee deze verkiezing gebruiken om de klanttevredenheid van jouw bezoekers te meten. Met deze data kun je jouw dienstverlening nog beter maken dan het nu al is. Naast deze waardevolle informatie van jouw klanten is het natuurlijk ook geweldig als je genomineerd wordt voor een award. Je bent dan met jouw accommodatie doorgedrongen tot de beste 3 van Nederland. Alle genomineerde accommodaties van afgelopen edities hebben hier (lokaal) veel media aandacht door gekregen.

Lees ook: Winnaars ZwembadBranche Awards 2019

Gouden Zeepaardjes

Binnen elke categorie kun je kans maken op een award: een gouden Zeepaardje. Het enige visje met een nek is een opvallende verschijning onder water. Het kan rechtop zwemmen, zich net als een kameleon aanpassen aan zijn omgeving en zelfs licht geven in het donker. De zeepaardjes zijn daarmee op vele fronten uitblinkers. Hiermee staan zij synoniem voor datgene wat wij zoeken in de branche: je nek uit durven steken, onderscheidend zijn en een beetje eigenwijs. Oftewel, accommodaties én professionals die in de zwembranche het verschil maken.

Categorieën

  • Beste zwemlesteam
  • Beste accommodatie zowel binnen als buiten (gebaseerd op bezoekersaantallen)
  • Beste zwemschool
  • Beste zwembad als onderdeel van een multifunctionele accommodatie of recreatiepark
  • Meest klantvriendelijke accommodatie
  • Persoonlijkheid van het jaar

Aanmelden

Voldoet jouw zwembad of team aan deze criteria? Meld je dan aan voor de ZwembadBranche Awards. Kijk voor meer informatie en deelname op www.zwembadbranche.nl/awards