11 oktober - ZwembadBranche Dag

SIBO Fluidra

Uw groothandel in private en (semi) openbare zwembadproducten

SIBO Fluidra voelt zich samen met haar partners betrokken bij het welzijn van zwemliefhebbers en hun omgeving. Het is dan ook onze missie om producten te leveren voor veilig, gezond en helder zwemwater. Bij SIBO Fluidra vindt u een compleet assortiment voor de aanleg en het onderhoud van zwembaden. Zo vindt u bij ons onder andere filters, pompen, verlichting, UV-C lampen, waterbehandelingsunits, verwarmingsproducten, aansluitmaterialen en zwembadtoebehoren. Door het gebruik van onze producten kunnen zwemliefhebbers zorgeloos genieten van hun zwembad.

Uniek en duurzaam
Met unieke producten en duurzame technieken beschermt SIBO Fluidra zwemliefhebbers tegen ziekteverwekkers zoals schimmels, virussen en bacteriën. Door de installatie van de juiste componenten, zoals UV-C units van AquaForte of Blue Lagoon, kan de chloorconcentratie in zwembaden aanzienlijk worden verminderd. Dit neemt niet alleen de onplezierige geur van chloor weg, maar helpt ook fysieke klachten te voorkomen zoals rode ogen en irritatie van huid- en luchtwegen. Daarnaast staat bij SIBO Fluidra de groene gedachte centraal. Het gebruik van energiezuinige producten komt niet alleen de energierekening, maar ook de CO? reductie en het milieu ten goede.

Internationale marktleider
SIBO Fluidra is onderdeel van de Spaanse Fluidra Group, internationale marktleider op het gebied van zwembaden. Hierdoor kunnen we gebruik maken van de uitgebreide productkennis en productiecapaciteit van de holding. Daarnaast hebben onze klanten direct toegang tot het gespecialiseerde assortiment zwembadproducten van AstralPool. De producten van AstralPool, één van de meest toonaangevende merken in de zwembadbranche, zijn duurzaam en van een hoge kwaliteit, wat naast waterbesparend ook nog eens goed is voor het milieu.

Contactgegevens

Adres

Doornhoek 3950, 5465 TC Veghel

GPS

51.6028323404, 5.52763581276

Reactieformulier