23 april ZwembadBranche Dag Belgie

‘Internet of Things’ en big data: Richard van Hooijdonk stoomt je klaar voor de toekomst

Internet of Things, sensors, big Data, cognitieve computerchips die denken zoals we denken en voorzien in wat we nodig hebben en iedereen een eigen robot. Is dit toekomstmuziek? Het klinkt misschien heel ver weg, maar dat is het niet. Zeker niet voor Richard van Hooijdonk. Hypercompetitie, globalisering en superconsumptie: het zijn allemaal megatrends die op ons afkomen. Waar wij niet omheen kunnen, maar zijn wij daar eigenlijk wel klaar voor? Richard van Hooijdonk geeft het verlossende antwoord op het ZwembadBranche Congres.

Of we het nu willen of niet…

Van Hooijdonk heeft als futurist & trendwatcher een scherp oog voor trends en ontwikkelingen. Hij ziet een inspirerende toekomst voor zich die het leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. En hij is er heilig van overtuigd dat de nieuwe technologie impact zal hebben op werkelijk alles wat we doen. We krijgen te maken met veranderingen die zowel ons werk- als ons privéleven zullen bepalen, of we het nu willen of niet.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met het schoonmaken en schoonhouden van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Wil jij ook weten hoe je de ‘nieuwe wereld’ kunt gebruiken om het zwembad naar de volgende fase te brengen? Kom naar het ZwembadBranche Congres en zorg dat ook jij futureproof wordt.

Zwembad futureproof

Wil jij ook weten wat de toekomst brengt? Tijdens het ZwembadBranche Congres gaat Van Hooijdonk in op veranderingen op het gebied van werk, maatschappij, technologie, marketing en ondernemerschap. Het wordt een enerverende reis waarin je van de ene verbazing in de andere valt en je wordt klaargestoomd voor de toekomst. Welke ‘skills’ heb je nodig en hoe breng je het zwembad naar de volgende fase? Hoe ziet inspirerend leiderschap er straks uit? Oftewel: hoe worden jij, jouw collega’s en het zwembad futureproof?

Naast een plenair programma zijn er uiteraard ook weer diverse workshops: welke workshops ga jij deze ZwembadBranche Dag volgen?


advertentie

Dewi Online