Hello Summer!

Schermafbeelding 2015-06-19 om 11.49.16

Van het weekend was het zover, de zomer deed zijn intrede en we namen afscheid van de lente: Hello Summer! Al zou je het, gezien het weer, niet zeggen. Maar goed het idee is zeker fijn, ik zit al gelijk in de zomerstand. Weer of geen weer. Alhoewel een lekker zonnig warm dagje natuurlijk wel aangenamer is. De zomer heeft toch altijd een magische werking op mij. En volgens mij ben ik niet de enige. Het geeft een soort van energy boost.


Ben jij op zoek naar een leverancier van LED verlichting voor in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Summerswim Workout
Alles lijkt er ook een stuk rooskleuriger uit te zien. En vooral, je bent de hele dag buiten. De zomer leent zich dan ook bij uitstek ervoor om te genieten van de buitenlucht. Heerlijk elke dag buiten, wanneer kan dat nou? Op het terras met een koud biertje, of met een boek op het strand. Maar waar kun je nu het beste vertoeven in de zomer: het zwembad. Om te recreëren, kinderen te vermaken, af te koelen. Of om te bewegen. Hierbij tips voor de diehards. Voor jouw sportieve gasten die voor de meute uit een workout willen doen bij het gloren van de zon, of diegene die door willen trainen op hun vakantieadres of voor de enthousiastelingen die nu even graag de sportschool verruilen voor het (buiten)bad.

Doe inspiratie op met deze video: een total work out met warming up en cooling down. Dat is nog eens wat anders dan enkel baantjes zwemmen. Met deze full body workout wordt het hele lijf getraint. Alle spieren worden aan het werk gezet en omdat je in het water ligt, hoef je zelf je lichaam niet volledig te dragen. Zwemmen is natuurlijk een prima sport om strakker in je vel te komen. En zeker geschikt dus om de BBQ er weer af te trainen!

 

 
 advertentie

Splash Software


advertentie

Dewi Online