15 oktober ZwembadBranche Dag

EAFC met veel (inter)nationale lesgevers

Het EAFC, European Aquatic Fitness Conference, viert dit jaar zijn 20e editie. Waar het voorheen in Duitsland werd georganiseerd door AquaTeam, is het sinds 2016 naar Nederland gehaald door Kataqua. Samen met een aantal grote partners kun je dus ook dit jaar weer uitkijken naar een conventie met meer dan alleen maar activiteiten in het water. Dit jaar is er ook hoog bezoek uit de USA: AEA (Aquatic Exercise Association) is sterk vertegenwoordigd.


Ben jij op zoek naar een leverancier voor zwemlesmaterialen? 👉 Klik hier.Drie dagen Aquafitness

Het EAFC betekent drie dagen aquafitness in vele vormen. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan 1 dag of zelfs alleen de managementmeeting. Op elke dag is er elk uur een keuze te maken uit 4 onderdelen: een theoretisch deel of lessen in één van de 3 verschillende bassins van Zwembad Malkander in Apeldoorn. Op het EAFC staan vele presenters. Uiteraard is het hele KataquaTeam aanwezig, uit Amerika komt AEA’s Director of Education Julie See, International Trainer Specialists Tinoca en Daniela uit Europa, de ‘EAFC Aquatic Presenter of the year’ Javier. Maar ook nog Ricardo, Katia, Donna. Kortom allemaal internationale lesgevers die veel ervaring hebben wereldwijd.

Dankzij de partners als Waterfly, Aquarunner en Hexagone kun je er ook mooie (nieuwe!) materialen zien. Ontdek dit jaar bijvoorbeeld de Quadrofit, volg een les floatfit®, beleef de AquaJal, voel de power van AquaStrength of boks je gek op de zakken voor de Pole for Pools. Ook nieuwe programma’s als die van de Arthritis Foundation en AquaMagicMovies worden gelanceerd op het EAFC. Het wordt dus wederom een mooi evenement met veel aquafitness.

Voor meer informatie of aanmelden kijk op www.eafc.nl.


advertentie

EasySwim