15 oktober ZwembadBranche Dag

Pomaz Live in De Warande

Waar vind je anders zoveel gekende partijen met live-productpresentaties in een echte zwembadomgeving? Bij Pomaz Live! In navolging op het succes van vorig jaar organiseert Pomaz donderdag 16 februari 2017 een nieuwe editie van Pomaz Live! Dit keer in Recreatieoord De Warande in Oosterhout.

Afwisselend programma

Door de samenwerking op te zoeken met enthousiaste collega branchegenoten wil men de bezoeker de praktijk laten zien, dat is immers waar het om gaat. Het zelf ervaren en zien van de voor een professional interessante producten in de natuurlijke omgeving. Pomaz Live staat helemaal in het teken van live performances in het bad en op ‘de badrand’. Laat uzelf uitgebreid informeren over zwembadtechniek, componenten, lesmethoden en maak kennis met fabrikanten en productspecialisten. Of schuif aan bij een lezing over het filtermedium van nu én de toekomst. En over live gesproken, hoe leuk is het om afwisselend demonstraties van professionele sporters Noortje en Bregje de Brouwer (synchroonzwemmen) en Uschi Freitag (schoonspringen) van dichtbij te zien? Daarnaast leiden de medewerkers van de warande ja graag rond in hun zwembad.

Aanmelden

Pomaz Live vindt plaats op donderdag 16 februari 2017 bij De Warande te Oosterhout, van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Meld je nu aan op pomaz-openbaar.nl en maak zo kans op drie Velaqua trainers mét professionele instructie (twv ruim € 2.000,-) op uw locatie. Blijf op de hoogte via facebook.com/pomazopenbaar.