15 oktober ZwembadBranche Dag

Heb jij ZBB #57 al gelezen?

Vandaag ligt ZwembadBranche #57 in de bus, benieuwd wat erin staat? Bij deze een sneak preview.


Ben jij op zoek naar een leverancier van bodemzuigers? 👉 Klik hier.SwimGym: een Walhalla voor banenzwemmers

Wat doe je als je lyrisch bent van zwemmen en je jouw kennis hierover graag wilt delen met andere zwemliefhebbers? Je begint een fitness zwembad, alleen maar voor banenzwemmers. Met SwimGym creëert Johan Kenkhuis een plek voor zwemmers die op zoek zijn naar begeleiding, stimulans en vooral ook beleving.

‘Gewoon’ een uurtje zwemmen wordt heel bijzonder

In Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp en zwembad De Sporthoeve in Badhoevedorp kunnen ouderen elke maand onder begeleiding van studenten van het CIOS bewegen in het water. Er zijn ouderen die hebben in geen 50 jaar gezwommen. Zo wordt iets simpels voor ons, heel bijzonder voor anderen.

Dive In Cinema – Innoveren met unieke concepten

Unieke concepten in de zwembranche uitrollen? Voor Alwin Heij is er niets mooier dan dat. In november had Sportfondsen Nijmegen de primeur met een Dive In Cinema en het was een groot succes. “We zijn meer dan een bak met water. Er wordt wat mij betreft nog te weinig gedaan. En als je niks doet, gebeurt er ook niets.”

En meer, veel meer zoals een unieke samenwerking schoolzwemmen in zwembad Octopus, Sportcentrum Kardinge win Social Media top 50 en een kijkje in de keuken van buitenbaden.

Wil je ZwembadBranche volgende keer ook offline kunnen lezen, meld je dan aan voor een gratis abonnement.


advertentie

Pomaz