Doe mee aan de ZwembadBranche Opleidingsbarometer

Om een carrièremove te maken of een hogere functie te krijgen is een opleiding of bijscholing veelal een vereiste. Maar scholing kost vaak ook tijd en geld. En dat terwijl je het al zo druk hebt en vele zwembaden juist moeten bezuinigingen. Wat betekent dit voor de bijscholing en opleidingen in de zwembranche? Wordt er nog wel veel aan scholing gedaan of juist niet, vinden we het nog wel belangrijk en wie betaalt het eigenlijk?

De ZwembadBranche Opleidingsbarometer is het eerste landelijke onderzoek waarin medewerkers uit de zwembranche hun mening kunnen geven over scholing. Vragen die aan bod komen zijn: Hoe belangrijk vinden we het, waar is behoefte aan en voldoet het huidige aanbod? Wij zijn dan ook benieuwd naar uw reactie en willen u vragen of u aan dit onderzoek wilt meewerken.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de luchtbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Het invullen van het onderzoek kost u hooguit vijf minuten van uw tijd. Klik hier om naar het onderzoek te gaan

 advertentie

E.B.T.C.advertentie

VDH Watertechnology