11 oktober - ZwembadBranche Dag

Deel jouw nieuws!

Eind vorig jaar schreef ik een blog over het boek ‘Dit was het nieuws niet’. Een boek over juist de alledaagse praktijk. In dit boek lees je niet de verhalen die het nieuws hebben gehaald, wel de onmisbare verhalen die niet zo snel het nieuws zullen halen. Maar wél van belang zijn. Het zette mij aan het denken. Want wanneer heeft iets nieuwswaarde? En vergeten wij geen mooie verhalen uit de zwembranche?

Publiceer jouw eigen bericht

Het antwoord op deze vraag is helaas ‘Ja’. Natuurlijk laten ook wij veel mooie verhalen liggen. Interessante gebeurtenissen of ervaringen, die ons helaas niet of te laat hebben bereikt. En dat is natuurlijk heel jammer want juist ook deze verhalen zijn van belang. Daarom zijn wij de nieuwe rubriek Deel jouw nieuws gestart. Met deze rubriek kun jij jouw verhaal delen met de zwembranche. Stel je hebt een leuk evenement gehad, er zijn nieuwe ontwikkelingen in jouw accommodatie, je hebt iets bijzonders op de planning staan: vertel het ons! Alles wat interessant is voor jouw collega’s in de zwembranche kun je hier kwijt. Deel jouw nieuws is daarmee hét podium om je eigen bericht te publiceren op onze site.

Nieuwswaarde?

Waar de rubriek precies voor is bedoeld? In de zwembranche is genoeg te beleven. Onze bezoekers komen om te leren we zwemmen, plezier te maken, fit te blijven, af te vallen, nieuwe contacten te leggen. En om dit mogelijk te maken moet er veel gebeuren, daar weet jij alles van. Voor de landelijke media heeft dat meestal geen nieuwswaarde, maar voor ons wel. ‘Het nieuws vertelt je wat er vandaag gebeurt, maar zelden wat er iedere dag gebeurt.’ Het bericht dat de media wel haalt, staat lang niet altijd voor de alledaagse praktijk. En daar zijn wij juist naar op zoek, naar de onmisbare verhalen van alledag die jou bezighouden. Naar de verhalen van jouw collega’s die jij graag wil horen.

Hoe werkt het?

Heb jij een bericht dat je graag wilt delen met je collega’s? Ga naar Deel jouw nieuws. Het mag gaan over van alles, zolang het maar betrekking heeft op onze branche. Je kunt ook foto’s erbij zetten om het bericht nog sprekender te maken. Wij zijn benieuwd!