Zwemkracht14: Zwembadbranche wake up!

De ijzersterke zwemtraditie die Nederland decennialang kenmerkte, staat onder druk. Het Zwem ABC is op sterven na dood, scholen schaffen massaal het schoolzwemmen af, het aantal mensen dat zwemt in een negatieve spiraal, het aantal (bijna) verdrinkingen neem toe, zwembaden hebben moeite om hun hoofd financieel boven water te houden. Ondertussen trekt de rijksoverheid zijn handen van het zwemmen af en is de sector verdeelder dan ooit. Dat doet de branche geen goed en geen recht en dient niemands belang.

In het voorjaar ondertekenden ruim 600 bezorgde zwembadmedewerkers een petitie van Zwemkracht14. Die petitie is nu vertaald naar een visiedocument . Een visiedocument dat op hoofdlijnen richting geeft aan de ontwikkeling van de branche in de komende jaren.

In gesprek met Zwemkracht14
Heb jij hart voor de zwembadbranche? Discussieer dan tijdens de ZwembadBranche Dag op 8 oktober mee met de initiatiefnemers van Zwemkracht14 over wat er nodig is om weer een krachtige zwembadbranche te realiseren. In een aantal rondes gaan de initiatiefnemers in gesprek met betrokken en belanghebbenden, met als doel om op 1 januari 2015 aan de slag te gaan met de hervorming van de zwembranche tot een krachtige branche!

Aanmelden
Je kunt in gesprek over Zwemkracht 14 op de de beurs van de ZwembadBranche Dag. Kom je ook? meld je vandaag dan nog aan, de beurs is geopend van 14.00-20.00 en bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Gratis aanmelden kan tot 6 oktober, daarna kost een toegangskaart 20 euro. Voor wie nog meer inspiratie wil, in de ochtend geeft Ben Tiggelaar een seminar. Het seminar duurt van 09:30 tot 14:00 uur en kost € 149,00 inclusief netwerklunch.
 
 
 
deel op twitter deel op facebook
 
 
 
header-sept
 


advertentie

Hellebrekers