Workshops ZwembadBranche Congres: welke volg jij?

Op woensdag 23 maart vindt weer het ZwembadBranche Congres plaats. Een dag waar je na drie jaar eindelijk weer eens live inspirerende lezingen kunt bijwonen en oude én nieuwe collega’s kunt ontmoeten. En natuurlijk zoals altijd ook weer interessante workshops kunt volgen. Welke workshops ga jij volgen? Hieronder lichten wij alle workshops toe. Kun je niet kiezen? Zoals altijd zijn er weer twee workshopronden, dat maakt het misschien iets makkelijker. 


Storytelling en gamification in je zwemles én bedrijfsvoering
door Skander Chahider

Geef een boost aan de zwemles, de doorstroompercentages én het werkplezier van je medewerkers. Integreer je verhaal met de rest van de bedrijfsvoering van het zwembad zoals bijvoorbeeld het horeca-aanbod en educatief lesmateriaal voor kleuterklassen. Kortom, het is tijd voor een nieuw hoofdstuk van jouw zwemles en Skander Chahider laat tijdens het ZwembadBranche Congres zien hoe je anders naar de zwemles én het zwembad kunt kijken.


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen bij het verduurzamen van jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Skander Chahider

is al jarenlang werkzaam in de zwembranche en eigenaar van Skander Marketing op Maat, een advies- en implementatiebureau voor marketingvraagstukken in de sport- en leisurebranche.

Superbrainstorm sessie
door Erik Peekel

We zijn blij dat de coronabeperkingen zijn opgeheven, maar staan wel voor een paar grote uitdagingen: er is een nijpend personeelstekort en de energie- en gasprijzen zijn enorm gestegen. Wat kunnen wij doen? In deze superbrainstorm gaan deelnemers eén op één met elkaar kennis en ervaring delen en door de verschillende rondes met verschillende gesprekspartners. Hierdoor ontstaat een interessante kruisbestuiving en nieuwe bruikbare inzichten. En natuurlijk een fijn moment om na zo’n lange tijd weer even te sparren met vakgenoten.

Per ronde wordt een thema behandeld. In de eerste ronde staat het personeelstekort centraal. Het is de kunst om personeel te houden en nieuw personeel aan te trekken. Hoe zorgen we dat we voldoende personeel hebben? In de tweede ronde kijken we naar de stijgende energie- en gasprijzen. Duurzame toepassingen bieden natuurlijk een oplossing, maar zijn niet allemaal op korte termijn uitvoerbaar. Hoe zorgen we dat de komende tijd de gas- en energierekening betaalbaar blijft?

Gorilla Wisdom: ontwikkel een effectieve leiderschapsstijl
door Inez van Boxtel

Wil jij jouw ‘helikopterview’ scherp neerzetten en ieder teamlid op de juiste plek positioneren? Inez van Boxtel leert je een methodiek om jouw leiderschapsstijl te ontdekken om vervolgens zo jouw team op de juiste manier aan te kunnen sturen. Dagelijks toepasbaar binnen iedere organisatiecultuur en -structuur. Gegarandeerd dat jij met een andere bril naar jouw positie gaat kijken.

Inez van Boxtel

werkt als businessadviseur en verzorgt trainingen voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, eigenaarschap en teamontwikkeling. Zij inspireert hiermee mensen om meer uit hun carrière én zichzelf te halen.

Ronde 1 Zwembadtechniek
door VTZ

VTZ een update’ door Bert Lans
Zwembadtechnici werken het liefste achter de schermen en worden daardoor vaak niet opgemerkt. Bij deze wil de VTZ de werkzaamheden even onder de aandacht brengen. Bert Lans vertelt wat deze groep drijft, welke resultaten er zijn geboekt en wat de plannen voor de toekomst zijn.

De rol van de opdrachtgever bij nieuwbouw’ door Marc Vierboom
Gebreken en kinderziektes bij nieuwbouwprojecten zien we nog steeds en hebben een invloed op de gehele gebruiksperiode van het gebouw. Dit terwijl kwaliteitstoetsing door de opdrachtnemer in de algemene voorwaarden is opgenomen en over afzienbare tijd ook wettelijk wordt verplicht (Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen). Marc Vierboom vertelt meer over de rol van de opdrachtgever en hoe je weeffouten in de voorbereiding en uitvoering, die langdurige gevolgen hebben voor de exploitatie, kunt voorkomen.

Ronde 2 Zwembadtechniek
door VTZ

‘Wanneer moet je beginnen met de Omgevingswet? door Maarten Keuten

De Omgevingswet is opnieuw uitgesteld. Moeten zwembaden hun voorbereidingen voor de nieuwe regels dan ook nog even uitstellen of wordt het toch tijd om te beginnen? Maarten Keuten (VTZ) neemt je mee in de nieuwe regelgeving voor zwembaden, welke acties moeten uitgevoerd worden, wanneer moeten die klaar zijn? Met andere woorden: Wanneer moet je beginnen met de voorbereidingen?


advertentie

Pomaz