Wintertijd Challenge: wat gaat jouw zwembad doen?

Dit jaar geen uurtje extra slapen, maar zwemmen. Tijdens het teruggaan van de klok van zomer- naar wintertijd in de nacht van 28 op 29 oktober kunnen jouw zwemfans zich inzetten met de Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren voor kinderen met een spierziekte. Een hele mooie actie voor kinderen voor wie sporten niet zo vanzelfsprekend is.

Hoe was jouw Wintertijd Challenge? laat het ons weten!

Diverse zwembaden zijn al vertegenwoordigd deze nacht. Wil jij weten wat jouw collega’s doen? We lichten een aantal initiatieven toe. Heb jij ook leuke plannen voor de Wintertijd Challenge? Laat het ons weten. En natuurlijk zijn wij ook vooral benieuwd naar hoe het is gegaan. Wij wensen in iedergeval al die zwembaden die meedoen aankomend weekend succes en vooral ook heel veel plezier!


Ben jij op zoek naar een leverancier die kan helpen met de waterbehandeling in jouw zwembad of zwemschool? 👉 Klik hier.Optisport Sonsbeeck – Breda
In de nacht van 28 op 29 oktober 2017 zetten Optisport Sonsbeeck zich voor de eerste keer in voor kinderen met een spierziekte. En dat pakken ze gelijk groots aan. De hele avond kan je bij het zwembad terecht voor leuke activiteiten en aquasporten, met als hoogtepunt van 2 tot 2 uur één uur lang banen zwemmen. Alle activiteiten worden begeleid door de heerlijke muziek van de DJ, die speciaal voor dit evenement vanuit Zwolle naar Breda komt om er samen met alle zwemfans een groots feest van te maken.

Heb je nog tips & trucs nodig? Kijk op de site van Spieren voor Spieren

Sportcentrum De Kuil – Bodegraven
Sportcentrum De Kuil te Bodegraven doet dit jaar ook voor het eerst mee met de Wintertijd Challenge. Bezoekers kunnen op vrijdag 27 oktober komen discozwemmen. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen voor het goede doel Spieren voor Spieren. Daarnaast organiseren de buurtsportcoaches in samenwerking met de waterpolovereniging BZ&PC een waterpolotoernooi op zaterdag 28 oktober. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zich per team in te schrijven voor dit sportieve en bovenal gezellige waterpolotoernooi.

Hoornse Vaart – Alkmaar
In één seconde 3000 meter zwemmen? Acht maal sneller dan het geluid zwemmen en Olympisch zwemkampioenen met je vingers in je neus van hun records ontdoen? Dat kan tijdens de Wintertijdchallenge in de Hoornse Vaart in Alkmaar. Deelnemen is gratis, maar een donatie van minimaal € 15,- voor Spieren voor Spieren is verplicht. En natuurlijk kan iedereen zich laten sponsoren. En het publiek dat iedereen komt aanmoedigen mag natuurlijk ook een kleine duit in het zakje doen.


advertentie

Dewi Online